boca-ica":11bw2ysi je napisao(la):Video sam u nekim busevima klima kaplje po podu vozila u toku vožnje :shok:
stf":1y5qxy1u je napisao(la):Znate li sta sam ja video?
GSP-ov Ikar kome je otvoren poklopac motora, radi hladjenja. Ali, tu nema nista specijalno zar ne?. Sem drvene motke koja drzi poklopac otvoren!!!!!
Тај је! Морамо што пре да га наловимо, и пошаљемо на што више меил адреса. Овај бус би тебао да буде кап која је прелила чашу.Uzegli Zejtin":3e4md1gm je napisao(la):stf":3e4md1gm je napisao(la):Znate li sta sam ja video?
GSP-ov Ikar kome je otvoren poklopac motora, radi hladjenja. Ali, tu nema nista specijalno zar ne?. Sem drvene motke koja drzi poklopac otvoren!!!!!
Видео и ја на Зеленом Венцу у уторак, али стигао ми бус па ме мрзело да сликам! :laugh: Неки соло Икар 103 са плавим штрафтама, први такви који су стигли у ГСП и од којих је кренула ера жуто-плавих аутобуса.
hvala...i da ipak sam shvatio na sta si mislio...slazem se u popunosti sa tvojom konstatacijom...2012":2r34bg5r je napisao(la):Čestitke za 100-ti! ,Pa ajde da pojasnim,ono što je GSP pogon održavanje potrebno je disciplina i organizacija,kako to uvesti u jedan pogon gde toga nema,moje rešenje je postaviti čoveka kome je disciplina profesija koliko znam Nemci su najbolji u tome, kod nas je to naširoko poznato,a naravno ne isključujem ostale nacije ali očigledno da naši ljudi nisu u stanju da nametnu disciplinu i odgovornost gore navedene slike svedoče tome ,efekat na zaposlene da je "stigao" bezkompromisni Švaba imalo bi psihološki,edukativni i organizacioni šok efekat, a recimo da bi Japanac mogao da odradi isti posao..a i da se podsetimo da je po oslobođenju Srbije od Turaka uticaj Austrijanaca bio od velikog značaja da se uvedu tada važeći Evropski standardi kao recimo u urbanizmu ,arhitekturi,državnoj upravi,administraciji,često se ističe da nam je Beč grad model kakav Beograd želimo tj.koje standarde želimo da uvedemo,partijski ljudi će uvek biti prisutni ali tamo gde partija zbog nesposobnih dobije negativne poene treba menjati sa profesionalcima koji razumeju problem i rešavaju ga... biti direktor Gsp-a je najčešće partijska priča to je jasno,ali biti direktor pogona za održavanje vozila ne mora da bude...
pa moraju nesto da pricaju..cisto da se rese tog problema i u narednih 6 mesecistf":1aclgdli je napisao(la):Битно је да је данас изашао нови ПР текст, наручен од ГСП-а у коме је за хигијену крива искључиво друга фирма, док су они, јадни, жртве, једнако као и путници, и да ће раскинути уговор (то причају већ 6 месеци) :notok:
Ја немам, јер таквих вандала има свуда по свету, па аутобуси не излазе овакви на улице.boca-ica":opz8iwi3 je napisao(la):za žvrljanje, grebanje lomljenje sedišta i šaranje vozila su krivi vandali koj su svuda prisutni kao i korov
i za takvo stanje imam razumevanja ne može održavanje, sa krpom i razređivačem da odmah trči i uklanja
bojan87":3f9jl3ln je napisao(la):Pa da, zato sto su nesposobni da zamene sijalice