Nađi mi to gde sam napisao da vozači ne moraju da poštuju zakon, navedi mi gde sam napisao da ja govorim da vozači ne trebaju da poštuju ograničenja? Vi ste branili bazingu jer je vozio preko dozvoljene brzine, ja sam rekao samo da je krivica njegova koliko i krivica vozača autobusa koji vozi neispravan bus, gde sam pominjao da GSPovci smeju da krše propise?
Posle meni kažeš da izvlačim iz konteksta? Daj mi bombonu, neku ljutu, stvarno treba čitati ovo...
Borčanac, slušaj ovako, ja sam svestan svojih mana, temperamenta i čega god, svih svojih nedostataka, ali da bi stekao poštovanje u forumskom svetu treba ti malo više nego godine starosti. Jer bar ovde možeš da kažeš, imam 80,34, 55 godina i svi ti "veruju", ja eto nemam poštovanja, zašto? Ponavljate iste fraze, preskačete pitanja i odgovarate mi na nešto sasvim 10.to, moje mišljenje nije najbolje, ali vaša mišljenja su tek genijalna, na postavljeno jedno, dobijem odgovor na 3 druga pitanja koja nisam ni postavio. Da ne govorim o hvatanju za neke izvore, neke izjave bez ikakvog dokaza ili stavova o prevozu i stanju o istom iz novinskih članaka... Izvini, ali od toga ja ne mogu da shvatim da si vredan bilo čega,a ne poštovanja, kao što smo imali ovde neke tzv. stručnjake koji su sve znali, solili pamet, pa se onda izlanuli na nekim glupostima, kao što smo imali da je umesto gasnih boca na krovu klima uređaj, i što je bila izjava da zbog rasporeda rešetki pada visina na vozilu... Žao mi je, ali ja takve ljude ne mogu da poštujem, neko ko glumi da je nešto što nije, ne zaslužuje poštovanje. Tebi sam zamerio na ocenjivanju raznih stvari, iako si sam izjavio da jako retko koristiš prevoz, da bi se udubio u tu tematiku, smatram da bi trebalo malo više od retkog da ga koristiš, to je moje mišljenje, možda ja grešim
Iskreno, da li ja nekoga cenim ili ne sigurno nije tema kojom treba ovaj forum da se bavi, ko me poznaje zna kakav sam, a za vas virtuelne likove šta da vam kažem, imajte svoj stav o tome slobodno