Да си ти мени жив и здрав, Космајци увелико уграђују мигавце уместо флуо цеви. :lol:becks89":284vw2ip je napisao(la):E da videh i prototip u tom 368 umesto obične sijalice u kabinu je stavljena sijalica iz nekog fara, naravno ručni rad nekog znalca.
Ma sta ti je, to je tako fabricki samo mi to ne znamoДа си ти мени жив и здрав, Космајци увелико уграђују мигавце уместо флуо цеви. :lol:
Gde je ovo slikano,Nju Delhi,Islamabad,Mogadiš,Kalkuta,Bagdad,Kabul,Kinšasa....? :wink:Moravac":7iwcj9nb je napisao(la):
jbg znam ja da to nije ni blizu samo al da se uvedu neke kazne za neodrzavanje buseva silaji bi nam se al ovako dok ne mora da ga odrzava nece ga odrzavati nije njegov i bas ga briga zna da ga niko ne kontrolise mislim na vozaca il ko vec sredjuje te busevemarrecar":35mdi05i je napisao(la):Samo toliko. Sve je to mogao da uradi prethodni pogon koji je donirao, a jos i ova kreacija iznad gbr. :roll:
Imaju oni, satro, kazne za neodrzavanje, "pogotovo" kada neko prijavi neodrzavanje, ali nema niko da kontrolise to kaznjavanje. Oni diplomatski odgovore na prijavu, ali nista ne ucine.sasa901":1s3u0ke6 je napisao(la):jbg znam ja da to nije ni blizu samo al da se uvedu neke kazne za neodrzavanje buseva silaji bi nam se al ovako dok ne mora da ga odrzava nece ga odrzavati nije njegov i bas ga briga zna da ga niko ne kontrolise mislim na vozaca il ko vec sredjuje te busevemarrecar":1s3u0ke6 je napisao(la):Samo toliko. Sve je to mogao da uradi prethodni pogon koji je donirao, a jos i ova kreacija iznad gbr. :roll: