Да си ти мени жив и здрав, Космајци увелико уграђују мигавце уместо флуо цеви. :lol:becks89":284vw2ip je napisao(la):E da videh i prototip u tom 368 umesto obične sijalice u kabinu je stavljena sijalica iz nekog fara, naravno ručni rad nekog znalca.
Ma sta ti je, to je tako fabricki samo mi to ne znamoДа си ти мени жив и здрав, Космајци увелико уграђују мигавце уместо флуо цеви. :lol:
Gde je ovo slikano,Nju Delhi,Islamabad,Mogadiš,Kalkuta,Bagdad,Kabul,Kinšasa....? :wink:Moravac":7iwcj9nb je napisao(la):
jbg znam ja da to nije ni blizu samo al da se uvedu neke kazne za neodrzavanje buseva silaji bi nam se al ovakomarrecar":35mdi05i je napisao(la):Samo toliko. Sve je to mogao da uradi prethodni pogon koji je donirao, a jos i ova kreacija iznad gbr. :roll:
Imaju oni, satro, kazne za neodrzavanje, "pogotovo" kada neko prijavi neodrzavanje, ali nema niko da kontrolise to kaznjavanje. Oni diplomatski odgovore na prijavu, ali nista ne ucine.sasa901":1s3u0ke6 je napisao(la):jbg znam ja da to nije ni blizu samo al da se uvedu neke kazne za neodrzavanje buseva silaji bi nam se al ovakomarrecar":1s3u0ke6 je napisao(la):Samo toliko. Sve je to mogao da uradi prethodni pogon koji je donirao, a jos i ova kreacija iznad gbr. :roll:dok ne mora da ga odrzava nece ga odrzavati nije njegov i bas ga briga zna da ga niko ne kontrolise mislim na vozaca il ko vec sredjuje te buseve
![]()