nikoleta
Poštovani korisnici foruma gspbeograd.net,
Ovim postom želim da vas obavestim o nečemu što neki korisnici već znaju, a sada je i ozvaničeno. Naime, zbog mog prelaska na drugo radno mesto i odlaska iz Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“, više neću biti u mogućnosti da na ovakav način aktivno učestvujem na forumu u cilju reagovanja na primedbe i prijave vas kao korisnika prevoza.
Još neko vreme ću raditi u GSP „Beograd“, i dati sve od sebe da se što je moguće više prijava reši, koliko god to bude do mene i stvari na koje mogu da utičem.
Kako bih to i realizovala, molim vas da počev od 17. septembra 2013. godine sve prijave u nadležnosti GSP „Beograd“ preusmerite na zvanične kanale komunikacije sa preduzećem - mejlom na
office@gspbeograd.com, jer ja neću biti u mogućnosti da postignem da ih rešim do mog odlaska iz preduzeća.
Svima vama veliko hvala na nesebičnoj saradnji koja je postoja prethodne dve i po godine i vašem zalagnju da sve što uočite prijavite, imajući poverenje u to da će zaista nešto biti preduzeto povodom toga i iskreno se nadam da vaša očekivanja, barem sa moje strane, nisu izneverena. Zajedničkim snagama uspeli smo da neke stvari dovedemo u pristojnije stanje, da otklonimo konkretne propuste, nedostatke, neispravnosti i nepravilnosti, da se kazne odgovorni pojedinci u održavanja kod bitnih propusta u njihovom radu, da utičemo vozače da neke stvari prihvate i više pažnje obrate na svoje dužnosti na radu. To se mnogima u ovom preduzeću nije dopadalo i sada se ne dopada, što nije nikakva tajna, čak naprotiv. Ali o takvim ljudima kojima odgovara stanje haosa i da se ne zna ko je za šta odgovoran i koji sav ovaj rad na forumu i objavljivanje informacija, komentara i reagovanja na prijave smatraju da se time „narušava ugled preduzeća“, stvara negativna slika o GSP-u, iznose „poverljive informacije“ i slične stvari, ne bih da trošim reči. Takvo razmišljanje je najveća prepreka napretku GSP-a, ali to je već za neku drugu analizu.
Takođe, možete mi se u bilo kom trenutku za svaku vrstu pitanja ili ukoliko smatrate da mogu da vam pomognem, ali vas molim da imate u vidu činjenicu da neću imati ovakve mogućnosti kao do sada i da konkretne prijave neću moći više da rešavam.
Ja ću i dalje, koliko mi slobodno vreme to dozvoli, biti na forumu, ali u svojstvu korisnika prevoza i nekoga ko poznaje sistem funkcionisanja GSP-a i uopšte javnog gradskog prevoza, ali ne i kao zaposlenog u tom sistemu.
Još jednom, hvala vam na saradnji i konstruktivnim predlozima, primedbama, zapažanjima, sugestijama i svim dobronamernim prijavama kojima smo zajedničkim snagama mogli da utičemo da se konkretni problemi reše u funkcionisanju JKP GSP „Beograd“!