Firebird-011
Higher intermediate
Ништа..."Етихад" да купи и ГСП :mrgreen:
sasa901":3lzvcelu je napisao(la):Pa jel moguca prodaja gspa nekoj stranoj kompaniji
Преузето са:Miki":2qzrc4qk je napisao(la):Od šoka kad sam ga video, zadrhtala mi ruka, pa je ovakva slika. :shock:
Garažni broj 201 na liniji 46:
Преузето са:profa_chb":m9drkeco je napisao(la):To je daljinomer, da znaju vozači iza, koliko blizu da stanu na stanici :mrgreen:
Ето, није крив возач, већ бравица поклопцаnikoleta":2x83ww9b je napisao(la):Djole":2x83ww9b je napisao(la):Slika autobusa 746 od srede kod Ušća, oko 18 časova. Slikao je moj prijatelj, ne zna tačnu liniju.
Na osnovu podataka iz prijave, identifikovan je vozač koji je dana 7.8.2013. godine upravljao vozilom garažni broj A-746 na liniji 77 u vreme oko 18:00 čas. Vozač je pozvan na razgovor i ukazano mu je na problem koji je postojao na vozilu, te skrenuta pažnja da je dužan da na svakom terminusu vrši vizuelnu proveru vozila i njegovih sklopova, te u slučaju ovakvih i sličnih neispravnosti preduzme adekvatne mere ili prijavi kvar dežurnom dispečeru i otpravniku. Vozaču je posebno ukazano do kojih posledica može dovesti ovakvo stanje poklopca na zadnjoj strani vozila. Vozač se izvinjava, uz tvrdnju da je najmanje tri puta tog dana nameštao poklopac, a da autobus nije isključio za garažu jer bi to napravilo problem drugim vozačima zbog nedostatka vozila na liniji.
Vama zahvaljujem na saradnji.
Наравно да не постоји ... под тим именом. Да се представља правим именом, одавно би попила отказ јер их тера да раде као нико други, а то им наравно смета.becks89":3kz55pro je napisao(la):Pricao sam pre 10 dana sa PR-om GSP Beograd, i tom prilikom sam saznao da ova osoba koja se predstavlja kao radnik GSPa, NE POSTOJI! Postoji tim koji radi na otkrivanju identiteta te osobe posto kazu da njen "rad" steti ugledu firme GSP Beograd.
Па то је тачно, гледано из угла беспосличког самоуправног мутираног државног слинавог службеника.becks89":2n5k45dx je napisao(la):Taj tim je zaduzen za marketing, a lazni ljudi stete tom marketingu- to pr tvrdi.