Vidiš da si pogodiobeograd_sever":2n1i2vl0 je napisao(la):po niku se taj ne osvezava kokakolom
Igor":2n1i2vl0 je napisao(la):Bravo Becks i od mene![]()
HvalaFirebird-011":2n1i2vl0 je napisao(la):Bravo! Jedan Becks za becks-a :wink:
http://www.dodaj.rs/f/3o/z8/jHYFXTo/dfbecks366.jpg
Svi koji žele da doprinesu mi smo rado otvoreni za saradnju :mrgreen:Moravac":2n1i2vl0 je napisao(la):@becks89
Mogao bi da dobiješ jedan mali poklon od naše firme, da ne trošite više koka kolu. Dolaze topliji dani, treba se osvežiti![]()
becks89":2sfngocd je napisao(la):Svi koji žele da doprinesu mi smo rado otvoreni za saradnju :mrgreen:Moravac":2sfngocd je napisao(la):@becks89
Mogao bi da dobiješ jedan mali poklon od naše firme, da ne trošite više koka kolu. Dolaze topliji dani, treba se osvežiti![]()
Šalim se, pa uglavnom smo sve do sada radili od našeg novca, tako da glupo je tražiti od bilo koga da pomogne u sređivanju našeg busa,drago mi je da ima ljudi koji cene zalaganje da se vi putnici vozite u čistim autobusima, ako ništa drugo. Evo ja vam obećavam da nastavljamo sa sređivanjem našeg autobusa, da će biti još čistiji i da će biti najuredniji u GSPu, kao što je već najbolji
Toliko od mene i pozdrav svima!![]()
Moravac wrote: .....Spremili smo ti jedno sredstvo za čišćenje koje će umnogome da vam olakša rad.
becks89":1ng19npj je napisao(la):...Inače i ovako javno da se zahvalim članu "Moravac" i njegovoj firmi na poklonu koji smo danas preuzeli, a kako nam je javno i obećano, još jednom veliko hvala i da još jednom obećamo da ćemo se i dalje truditi da naš autobus držimo čistim![]()
becks89":1ekv5rla je napisao(la):Jeste 280, to ti je prvi polazak na 612
A to što brunda ko traktor ne pominješ?
Ma raspad sistema je svuda.
Inače i ovako javno da se zahvalim članu "Moravac" i njegovoj firmi na poklonu koji smo danas preuzeli, a kako nam je javno i obećano, još jednom veliko hvala i da još jednom obećamo da ćemo se i dalje truditi da naš autobus držimo čistim![]()