Vidiš da si pogodiobeograd_sever":2n1i2vl0 je napisao(la):po niku se taj ne osvezava kokakolom
Igor":2n1i2vl0 je napisao(la):Bravo Becks i od mene
HvalaFirebird-011":2n1i2vl0 je napisao(la):Bravo! Jedan Becks za becks-a :wink:
http://www.dodaj.rs/f/3o/z8/jHYFXTo/dfbecks366.jpg
Svi koji žele da doprinesu mi smo rado otvoreni za saradnju :mrgreen:Moravac":2n1i2vl0 je napisao(la):@becks89
Mogao bi da dobiješ jedan mali poklon od naše firme, da ne trošite više koka kolu. Dolaze topliji dani, treba se osvežiti
becks89":2sfngocd je napisao(la):Svi koji žele da doprinesu mi smo rado otvoreni za saradnju :mrgreen:Moravac":2sfngocd je napisao(la):@becks89
Mogao bi da dobiješ jedan mali poklon od naše firme, da ne trošite više koka kolu. Dolaze topliji dani, treba se osvežiti
Šalim se, pa uglavnom smo sve do sada radili od našeg novca, tako da glupo je tražiti od bilo koga da pomogne u sređivanju našeg busa,drago mi je da ima ljudi koji cene zalaganje da se vi putnici vozite u čistim autobusima, ako ništa drugo. Evo ja vam obećavam da nastavljamo sa sređivanjem našeg autobusa, da će biti još čistiji i da će biti najuredniji u GSPu, kao što je već najbolji
Toliko od mene i pozdrav svima!
Moravac wrote: .....Spremili smo ti jedno sredstvo za čišćenje koje će umnogome da vam olakša rad.
becks89":1ng19npj je napisao(la):...Inače i ovako javno da se zahvalim članu "Moravac" i njegovoj firmi na poklonu koji smo danas preuzeli, a kako nam je javno i obećano, još jednom veliko hvala i da još jednom obećamo da ćemo se i dalje truditi da naš autobus držimo čistim
becks89":1ekv5rla je napisao(la):Jeste 280, to ti je prvi polazak na 612
A to što brunda ko traktor ne pominješ?
Ma raspad sistema je svuda.
Inače i ovako javno da se zahvalim članu "Moravac" i njegovoj firmi na poklonu koji smo danas preuzeli, a kako nam je javno i obećano, još jednom veliko hvala i da još jednom obećamo da ćemo se i dalje truditi da naš autobus držimo čistim