Milorad123
Novice
- Učlanjen(a)
- 08.10.2012.
- Pohvaljen
- 0
Ma 'ajte molim vas. Sta mu fali? Vidite da je sunce napolju? To je clima-cool split sistem by FAP&GSP )
Milorad123":3bepmauc je napisao(la):Ma 'ajte molim vas. Sta mu fali? Vidite da je sunce napolju? To je clima-cool split sistem by FAP&GSP )
Felix55":1njt6z8x je napisao(la):Prijavio sam pre više od pola meseca Saobraćajnoj inspekciji 2 autobusa prevoznika Beobus koji voze na liniji 37, jer iz oba ne samo što kuljaju oblaci izduvnih gasova, već je i vazduh u unutrašnjosti izmešan sa tim izduvnim gasovima... Putovanje njima liči na produženi boravak u gasnoj komori...
Zvali su me danas iz inspekcije da provere podatke, izgleda da će ipak nešto učiniti u vezi sa ovim...
Веће поправке? Да нисам пријавио та поправка се сигурно не би десила, а претпостављам да је нешто стварно велико..Поводом Ваших запажања у вези аутобуса гаражни број А-206, обавештавам Вас да је извршена циљана контрола и утврђено да је примедба оправдана. Возило је дана 24.10.2012. године повучено из саобраћаја и на њему се врше веће оправке, између осталог и на издувној грани возила чиме ће проблем са убацивањем издувних гасова у путнички салон бити решен.
Вама се извињавам на непријатностима које сте имали и захваљујем на указаном проблему.
laki72":2jflr0rr je napisao(la):~~~U 150 vozila grejanje radi delimicno, a u 240 vozila ga nece biti... ~~~
Kucno vaspitanje mi ne dopusta da adekvatno prokomentarisem i GSP i Studio Dj !
veb983":o1gp9mik je napisao(la):Zanemarujes faktor rastresenosti vozila.. Vecina autobusa ispod garaznog broja 69 (pre mutanata, pricam o solo autobusima jer se ne vozim cesto zglobovima pa ne znam kakvo je stanje) je jako lose dihtovala i kad su bili novi, a posle decenije i vise u saobracaju vuce zastrasujuca promaja u njima.. Tako da cak i da osposobe instalacije i kalorifere (koji su inace jako neefikasni bez onih "radijatora" koje imaju novija vozila), ta toplota koju bi generisali bi izvetrila caskom iz busa.. Verovatno im se zbog toga ne isplati da sredjuju instalacije u matorim busevima kojih ima dosta..