direktor":pjbtkpaj je napisao(la):Evropski standardi odrzavanja izgledaju ovako na busu starom 4 godine
Оваквим изјавама директно идеш на руку ГСп-овим нерадницима који и убрзавају старење тих аутобуса и прикриваш понајвише њихову одговорност.Bivis":3i2fybo3 je napisao(la):Ne zaboravi da se ipak radi o Ikarovom smeću.
Barem su napisalo pravilno... :laugh:milanobelgrade":zu5dgwhi je napisao(la):Ова порука "не седите" на слици довољно све објашњава...
ГДЕ МИ "СЕДИ" ЖИВИМО.... и после да расправљамо о одржавању возила..
просто ти дође да оседиш од муке..
не знам да ли да :bash: или да :lool:
JohnnyLee":zu5dgwhi je napisao(la):јутрос у граду видимо супруга и ја 27Е ГБ986 (или 968, заборавио сам већ, 218Н, мислим да је прва серија из 2007) и питам ја њу колико ти се чини да је овај бус стар, а она мени па једно 10-15 година. када сам јој рекао колико мислим да је стар (5 година, јелте, јер нисам сигуран која је серија) она не верује. и они хоће 400 нових страних бусева. па нису нормални, они би то упропастили за највише годину дана
Autobus na liniji 307 bez stakla na prozoru prevozi putnike
Blic | 21. 10. 2012. - 15:02h
Čitalac "Blica" jutros je na terminusu u Vinči fotografisao autobus na liniji 307 koji je sa nezastakljenim prozorom pušten u saobraćaj i prevozi putnike.
On navodi da je "snimio novu sramotu koju GSP priređuje", time što je vozilo, koje pripada pogonu Kosmaj (garažni broj 112), bez stakla na prozoru pušteno u saobraćaj.
Linija 307 saobraća od Ustaničke ulice do naselja Vinča, a čitalac se pita da li će putnici "ovakve stvari trpeti i kada napolju bude bio minus i kada bude padao sneg".