Žika » 13 Sep 2020 12:22[/url]":14as1xby]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=774254#p774254:14as1xby je napisao(la):
solecar » Ned Sep 13, 2020 12:18 am[/url]":14as1xby]Samo što se kod nas stiče utisak da ta psiho laboratorija baš i ne obavlja posao kako treba, jer ima vozača koji znaju da se ponašaju histerično i kada nema razloga za tako nešto.
Labaratorija odlično radi i pravi dobru selekciju nekad i preveliku. Svi koji ne prođu psiho test završe ili nastavljaju kod privatnika.
Baš sam pričao sa poznanicom koja radi i žalila se da se na nju i koleginice vrše veliki pritisak da puste sve živo kako bi se popunio broj vozača. Srećom ostali profesionalci.
To što neki reaguju kako reguju ipak zavisi od druge strane kako pristupi. Veruj mi tako je. Na lepu reč niko ti neće zalupiti vrata ili bilo šta ružno uraditi. Opet ostaje i ona druga priča da se jednostavno vožači menjaju i postaju kao putnici, jer gomila provokacija, zaje*******a.vanja, bahatosti , ružnih reči ostavljaju tag na kamenu a neće na nekog ko mora da trpi celo radno vreme. Zar ne ?
Možeš pričati šta hoćeš i tvrditi da ti ne bi ali vreme i ljudi oko čoveka čine svoje.
Znam vrlo dobro, jer veliki broj ljudi kao da uživa da procira vozača (ne samo njih ali u Srbiji to je najlakše).
Vidiš u Nemačkoj je ogromna razlika u vozilo ulaze sa osmehom, pozdravom kao da su ti rod, plaćaju karu i na izlasku pozdrav. Milina raditi, nikad ni jedna ružna reč , povišen ton ili ne daj bože rasprava. I ako ima bilo kakva nepravilnost okrenu telefon firme ili email. Radi i funkcioniše. Pa čak ikada se krene ranije sa stajališta , prijavi se događaj i dostavi konto iTaxi račun ,pare se refundiraju za tren.