Ja su ovde vama da se ispovedim, a sa nadom da će me čuti neko ko bi trebao, jer na ta vrata nisam u mogućnosti da zakucam iz razloga što sam samo jedan običan Beograđanin, koji se ništa ne pita...
Deonica Zrenjaninskog puta u Borči od nekada čuvene kafane ,,Putnik,, do picerije ,,Pikolo,, , na kojoj je jutros bio lančani sudar je u katastrofalnom stanju, bez obzira što je skoro krpljena. Razlozi: (gledano u smeru ka petlji za Most Mihajla Pupina) posle ,,Putnika,, se od dve pravi jedna traka, mnogo bočnih ulica, pumpa, vulkanizeri, auto otpadi, razne prodavnice, motel Tara, autobuska stanica, par pešačkih prelaza...U idealnim vremenskim uslovima, teško da se ne desi neka loša saobraćajna situacija. Tu bi pod hitno trebalo da se urade dve trake po smeru, odvojene betonskim barikadama, kao na blizem gradu delu Zrenjaninskog puta. Na sve te stvari koje su ,,pomagači,, da se desi saobraćajna neprijatnost, velika je frekvencija saobraćaja i česte su guzve.
Nije rekost da mi se desi guzva zbog veće frekvencije saobraćaja koju ta deonica ne moze da primi bez problema. I onda skrenem da Ovčanski put, pa do raskrsnice za Pupinov most i ka istom skrenem. I brze stignem iako produzim put 4-5 km. Sreća, te postoji ta alternativa.