Вучко,
Не замењуј тезе." Не ради се о томе да ли неко жели да буде "шегрт уместо шегрта", већ о томе да модераторов шегрт није у стању да се издигне изнад јефтиног политиканства и да по сваку цену, у готово сваком посту пласира своје "мишљење" о "жутима", о "овима на власти" и сл.
Имати политички став је, наравно, сасвим легитимна ствар. Штоно рекли стари Грци, човек је зон политикон (политичко биће) и то је нешто што га издваја од осталих животиња. Али, бити модератор једног угледног и квалитетног сајта подразумева да се буде изнад дневнополитичких, најчешће јефтиних препуцавања.
Више пута сам покушавао да ти укажем на драстичну диспропорцију између 1.
твог еколошког ангажмана, који је утицао на то да и БеоБилд оснажи своју зелену димензију, као и немерљивог доприноса у набављању и презентовању
различитих планова и других докумената и 2. претенциозног наметања властитих политичких ставова, што је луксуз који можемо да себи приуштити ми обични форумаши, али не и модератори.
На пример, у свом последњем посту пишеш:
vucko":1qdv8nqp je napisao(la):
Ako je stvarno redovono odrzavanje,zasto ga onda najavljivase kao rekonstrukciju i vec je pominju kao takvu?I stavice je u svoje uspehe,kao sto recimo pominju rekonstrukciju ruzveltove a u pitanju je najobicnije redovno odrzavanje kao i ovde???
Ја те питам где су представници града најављивали да је у овом случају, а и у случају Рузвелтове коју помињеш, била реч о реконструкцији, а не о текућем одржавању? На БеоБилду смо више пута дискутовали о томе да реконструкције Рузвелтове, Џорџа Вашингтона, Војводе Степе, Карађорђеве тек предстоје и како то да баш нико осим тебе није запазио тако опсежне најаве? Ја који живим у том крају, рецимо, нисам чуо никакве најаве, већ сам претпрошлог викенда налетео на радове и морао да тражим како да их заобиђем. А врло добро знам да су све досадашње реконструкције биле најављиване недељама па и месецима.