Nurko7000":11r3fpni je napisao(la):
vucko":3k0kuixh je napisao(la):Opusteno homere.Nego me nevira sto su nisu fleksiblni,da imaju realnost za situaciju ne bi tu ni sadili drvo niti savljali taj betonski okvir za njega jer postoji zgrada koja nije srusena. Nego oni sve rade po projektu ne obaziruci se na realnost.I tako ce proci x vremena dok neki sposobni invalid ili majka sa detetom ne izgura pricu i beograd put bude primoran da skloni drvo koje je ni krivo niti duzno i tu betonsku barijeru...
Mozda im je nestalo narandzaste farbe? :laugh:stf":3bod3x3p je napisao(la):Nego, ako ste primetili, postoje narandzasti i zeleni kocici. Narandzaste su zabadali na deonicama gde su do sad radili sirenje.
Zeleni kicici su pozabadani kod plantaza, a kako tamo trotorana sigurno biti nece, jedini smisleni razlog zabadanja kocica je taj, da je on neka vrsta ``distancera``, tj, meraca odakle dokle se razvlaci asfalt iz jednog kamiona kipera. Mislim, mozda sam odvalio glupost, ali ne vidim neku drugu njihovu svrhu na nenastanjenoj deonici puta. Ako je to tacno, gde god su zeleni kocici, nema prosirenja.
Могли би ту бандеру да нам уступе, у Гроцкој је све већи мрак!!!! Одкад је осветљење из надлежности локалне самоуправе пребачено у надлежност Јавне расвете стање се погоршало.direktor":3m7kg5hc je napisao(la):Te bandere su zaboravili da uklone boze koce prespajati zice naka svijetli a sto u grockoj nema rasvjete nema veze :bash:
Искрено се надам.veb983":3m7kg5hc je napisao(la):Mozda im je nestalo narandzaste farbe? default/laugh
Ovo je završeno, i definitivno sada postoje tri trake.mekbejn":2j9r4dqb je napisao(la):Evo da malo pojasnim šta se radi:
Kada naprave to još jedno skretanje za levo, pretpostavljam da će skroz desnu traku ostaviti samo za autobuse. Tako je nekad bilo, ali je zbog baš velikih gužvi ukinuto.
mekbejn":3ag7sx3d je napisao(la):Ovo je završeno, i definitivno sada postoje tri trake.
Krajnje dve trake su samo za levo, a krajnja desna i za levo i desno. Zanimljivo je da krajnja desna traka nije žuta, iako se skretanjem bilo levo bilo desno ulazi u žutu traku.
Гага":3r5qyrqg je napisao(la):Требали су да обележе у тој крајњој десној траци могућност да може да се иде и право према старом сајмишту. Да, за тај правац може да се скрене десно код раскрснице код зграде ЦК, па онда лево на следећој раскрсници код "шест каплара", али баш та раскрсница је јако оптерећена.
Да је обележено у десној траци могућност да се вози право, било би и нешто мање возила на раскрсници код "шест каплара" !
Гага":8d8y83si je napisao(la):Требали су да обележе у тој крајњој десној траци могућност да може да се иде и право према старом сајмишту. Да, за тај правац може да се скрене десно код раскрснице код зграде ЦК, па онда лево на следећој раскрсници код "шест каплара", али баш та раскрсница је јако оптерећена.
Да је обележено у десној траци могућност да се вози право, било би и нешто мање возила на раскрсници код "шест каплара" !
Kokos":2bhkc55s je napisao(la):Ako neko oće na staro sajmište ili stari savski most, treba da ide bulevarom Mihajla Pupina, još od ulice Trešnjinog cveta, ako dolazi iz Zemuna, tako sam ja išao kada sam vozio nekog na autobusku stanicu.
Posebna organizacija saobraćaja zbog radova u Karađorđevoj ulici u Zemunu
Zbog popravke i asfaltiranja kolovoza u Karađorđevoj ulici u Zemunu biće posebno organizovan saobraćaj, saopšteno je iz „Beokom servisa”.
U prvoj fazi, od 20. septembra do 17. oktobra, za saobraćaj će biti zatvorene dve saobraćajne trake u Karađorđevoj, od Nikolaja Ostrovskog do Ulice 22. oktobra, u smeru ka 22. oktobra
U drugoj fazi, od 18. oktobra do 15. novembra, za saobraćaj će biti zatvorene dve saobraćajne trake, od Ulice 22. oktobra do Stevana Markovića, u smeru ka Ulici Stevana Markovića.
Tokom izvođenja navedenih radova, vozila sa linija 84, 704 i 707 u smeru ka Zelenom vencu ići će Ulicom Nikolaja Ostrovskog, Aleksandra Dubčeka, Bulevarom Mihajla Pupina i Džona Kenedija do Bulevara Nikole Tesle i dalje redovnim trasama. U smeru ka perifernim terminusima pomenute linije neće menjati trasu.