spatiotecte":b6dz6pzl je napisao(la):Acika":b6dz6pzl je napisao(la):@djordje*******g
nastavljaju, nego sta, za 2 nedelje drugi krug predsednickih izbora!
![]()
Zavrsicemo drugu traku obilaznice do drugog kruga predsednickih izbora!
trialin":d5h568ia je napisao(la):Zanimljiv ovaj deo spajanja obilaznice i kruznog puta,ovi sto su na kruznom putu moraju da cekaju da im se otvori semafor da bi nastavili,ne daj boze semafor da ne radi a ide kolona kamiona iz suprotne strane..
![]()
finadama":1accvwyc je napisao(la):Evo još nešto za vas, sve snimljeno danas...
VIDEO Deo1 Ostruznica - Bubanj Potok
http://youtu.be/04W9CoG6l7w
------------------------------------------
Sami presudite...
Ne bih da cepidlačim ali pun profil trenutno postoji na veoma malom delu obilaznice (petlja Dobanovci - vijadukt Batajnica). Uz malo sreće možda se do kraja ove godine to proširi za dužinu vijadukta pa bude petlja Dobanovci - petlja Batajnica.GOJE":1tuqat6r je napisao(la):Ja prosto ne mogu da verujem da konačno imamo deo obilaznice koji je pun profil,
LSV":7hs5r3jm je napisao(la):Na izlazu iz tunela Strazevica vidimo nedovrseni nadvoznjak,hoce li se saobracaj posle usmeravati na njega kad bude zavrsen ili kako je to zamisljeno![]()
Hvala unapred
MilisaV":1sw4z2ut je napisao(la):LSV":1sw4z2ut je napisao(la):Na izlazu iz tunela Strazevica vidimo nedovrseni nadvoznjak,hoce li se saobracaj posle usmeravati na njega kad bude zavrsen ili kako je to zamisljeno![]()
Hvala unapred
Taj nadvožnjak je za kružni put. preko njega će u budućnosti da ide kružni put, a obilaznica otprilike ovuda kuda sada ide kružni. mada kolko ja znam tačan projekat još ne postoji jer rade novi projekat tako da ne moraju da kopaju neke tunele.
Marcus Wulffings":1brs2gq8 je napisao(la):Već juče se neki skršio na novom mostu kod bataje.... hehe kakav početak
http://www.clubbingunlimited.com
roadrunner":3m9wzqjc je napisao(la):nisam pratio baš najbolje, jel postoji uključenje sa Ibarske prema Bubanj potoku, od Petlovog brda i sa strane Orlovače i isključenje iz pravca Bubanj potoka na Ibarsku prema Petlovom brdu? Ja ga nešto nisam video....