vladimir79
Higher intermediate
То су већ више пута поновили да од јуна креће друга трака. Остаје да видимо до краја месеца шта ће бити од тога.
orion":1n568c0c je napisao(la):могли су мало да закрпе овај пут за Бановце и да среде хоризонталну сигнализацију
Evo skenirao sam,stvarno izgleda mocno... Bolji kvalitet nisam mogao da izvucem zbog kvaliteta papira novina...Гага":3e5n4xns je napisao(la):Да ли можда неко има Новости од недеље, 06. маја, на насловној страни је објављена јако лепа фотографија петње "Добановци" снимљена из ваздуха од стране фоторепортера Новости. Можда не би било лоше, ко има, да је скенира и окачи. Те слике нама на сајту Новости.
MilisaV":3b9spz4i je napisao(la):petlja je za sve pare .
ovo je jedina takčka u srbiji gde se seku dva auto puta i ono što je bitno glavni pravci su urađeni da mogu da se prođu velikom brzinom.
mislim da u srbiji ima samo jedna petlja koja je komplikovanija od ove, a to je mostar. možda i petlja radnička ali to nije auto put.
Није потребан јер су правци према Шиду и према Остружници спојени директно у оба смера, јер ће бити највише коришћени.mekbejn":1cy4xsob je napisao(la):A gde se dednuo četvrti list ove deteline?
Pretpostavljam da je MilisaV mislio na bukvalno značenje reči SEKU, jer se kod Niša radi o odvajanju odnosno petlji sa 3 smera, dok je dobanovačka petlja sa 4 i svi su autoputni smerovi punog profila (makar ka Ostružnici trenutno samo patrljak.)planik":2r0dtu2s je napisao(la):MilisaV":2r0dtu2s je napisao(la):petlja je za sve pare .
ovo je jedina takčka u srbiji gde se seku dva auto puta i ono što je bitno glavni pravci su urađeni da mogu da se prođu velikom brzinom.
mislim da u srbiji ima samo jedna petlja koja je komplikovanija od ove, a to je mostar. možda i petlja radnička ali to nije auto put.
Trupalska petlja kod Niša je takođe petlja gde se seku 2 autoputa, e75 i e80, i takođe nema ograničenja brzine. Izgrađena je početkom '90, i na najširem delu ima 4 vozne trake i zaustavnu u svakom smeru. Rekao bih da je na njoj najširi kolovoz u Srbiji.
:| :/ :laugh: :lool:GOJE":1nz5ljoh je napisao(la):Uvek sam se osećao neverovatno moćno kad biram da li idem ka Istanbulu ili Solunu. Kao neki drevni rimski imperator
Arnorian":2kkikdhf je napisao(la):Требало је и да петља Батајница има овакву конфигурацију.
Није потребан јер су правци према Шиду и према Остружници спојени директно у оба смера, јер ће бити највише коришћени.mekbejn":2kkikdhf je napisao(la):A gde se dednuo četvrti list ove deteline?
Micigen":nj2p9y60 je napisao(la):Cek, cek a jel moze iz pravca Batajnice da se ukljucis za Beograd, pretpostavljam da moze, al ne vidim na ovoj slici kako?
Micigen":3gcvlpx4 je napisao(la):Cek, cek a jel moze iz pravca Batajnice da se ukljucis za Beograd, pretpostavljam da moze, al ne vidim na ovoj slici kako?
mekbejn":tikm711o je napisao(la):A gde se dednuo četvrti list ove deteline?