spatiotecte":b6dz6pzl je napisao(la):Acika":b6dz6pzl je napisao(la):@djordje*******g
nastavljaju, nego sta, za 2 nedelje drugi krug predsednickih izbora!
Zavrsicemo drugu traku obilaznice do drugog kruga predsednickih izbora!
trialin":d5h568ia je napisao(la):Zanimljiv ovaj deo spajanja obilaznice i kruznog puta,ovi sto su na kruznom putu moraju da cekaju da im se otvori semafor da bi nastavili,ne daj boze semafor da ne radi a ide kolona kamiona iz suprotne strane..
finadama":1accvwyc je napisao(la):Evo još nešto za vas, sve snimljeno danas...
VIDEO Deo1 Ostruznica - Bubanj Potok
http://youtu.be/04W9CoG6l7w
------------------------------------------
Sami presudite...
Ne bih da cepidlačim ali pun profil trenutno postoji na veoma malom delu obilaznice (petlja Dobanovci - vijadukt Batajnica). Uz malo sreće možda se do kraja ove godine to proširi za dužinu vijadukta pa bude petlja Dobanovci - petlja Batajnica.GOJE":1tuqat6r je napisao(la):Ja prosto ne mogu da verujem da konačno imamo deo obilaznice koji je pun profil,
LSV":7hs5r3jm je napisao(la):Na izlazu iz tunela Strazevica vidimo nedovrseni nadvoznjak,hoce li se saobracaj posle usmeravati na njega kad bude zavrsen ili kako je to zamisljeno
Hvala unapred
MilisaV":1sw4z2ut je napisao(la):LSV":1sw4z2ut je napisao(la):Na izlazu iz tunela Strazevica vidimo nedovrseni nadvoznjak,hoce li se saobracaj posle usmeravati na njega kad bude zavrsen ili kako je to zamisljeno
Hvala unapred
Taj nadvožnjak je za kružni put. preko njega će u budućnosti da ide kružni put, a obilaznica otprilike ovuda kuda sada ide kružni. mada kolko ja znam tačan projekat još ne postoji jer rade novi projekat tako da ne moraju da kopaju neke tunele.
Marcus Wulffings":1brs2gq8 je napisao(la):Već juče se neki skršio na novom mostu kod bataje.... hehe kakav početak
http://www.clubbingunlimited.com
roadrunner":3m9wzqjc je napisao(la):nisam pratio baš najbolje, jel postoji uključenje sa Ibarske prema Bubanj potoku, od Petlovog brda i sa strane Orlovače i isključenje iz pravca Bubanj potoka na Ibarsku prema Petlovom brdu? Ja ga nešto nisam video....