Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

Гага":o1qk5xbk je napisao(la):
Рокер, хвала за плусићћћ, али где бре човече спомену пихтије, "мрзим те због тога" ;) ! Сад ми бре иде вода из уста, обожавам их. А да споменем жени да их прави, сад на овој врућини, има да ме убије !

Ставите бре много бели лукац да се добро осећа :D После још салату пинђур и цепајте :lol:
 
edgeman":1jwzkxmw je napisao(la):
Petlja Batajnica.



Znachi ovako nesto se radi. Kopija Ostružnice.



A ja sam mislio na ovako nesto. Mada gde imas petlje ti moras da usporis pa da ne znam sta da je. Mora se preko jos jednog nadvoznjaka. Ova moja verzija je ok ako bi ostao izlaz ka zemunu ali sa glavnog puta u batajnici ali verovatno ce to ukinuti jer ionako gusi saobracaj. Mislim na semofor kod nadvoznjaka.




I sad kad neko hoce u Batajnicu da sidje ako ide iz NS-a ima da se vozi ko onaj u onom crtanom. Samo da kruzi po petljama. Mada bolje je tako nego da nas guši onaj semofor u jutarnjem špicu.
A bilo je najednostavnije. Samo se spustiš desno.

Živo me interesuje šta će sa starim nadovožnjakom?
Bice 3 trake na izlaznoj rampi ka NS ako ga ostave i bude jednosmeran?
 
Ово на Урбеловом сајту је стари план са наплатним рампама.

unled1xys.jpg
 
Али која је ово дебилна петља, па не могу да верујем који дебили, ово је злочин против човечности... Са раскрсницом усред петље... По ко зна који пут се види из авиона какви дилетанти и назовистручњаци се баве развојем града... Треба да се стиди онај ко их је пустио да дипломирају... Добро је што ово срање не граде и да су други пут у животу променили на паметно (после промене гитаре на кружни ток на УМП-у).

Додуше, у свим плановима се на том месту провлачио кружни ток. Ово што се сад ради је по мени много боље решење, јер је све 100% денивелисано (мада сам ја предлагао још боље).

А како су генијалци одавде предвидели да се изађе у Батајницу? :lol:
 
Zato i napravih fan klub Zakline Gregorijevic al samo na SSC-u :)

Oni vam i uvalise raskrsnice na smt-u pre kineza u zemunu.

Druze Njile,oni ne rade planove jer su pametniji ili gluplji,vec kolko ih ko pritisne.Dakle,za ovu novu verziju petlje Batajnica ih je pritisnuo mrka ili neko iz njegovog ministarstva koliko god to neverovazno zvucalo inace bi dobili to cudo sa plana 2 posta iznad ovog.
 
Не може ме нико убедити да су ГЛУП 2021* урадили на притиске. Ту је очигледно незнање у питању.

* - copyright by Zidar
 
Ne,pogresn si me shvatio.

Kazu im-radite sto manje kosta.Ako bude nesto specificno ce vas pritisnemo,ipak ste vi nas plastelin,a mi imamo snazne ruke(skupstina grada).

:)


Tako su izmenu GLUP-a 2021(svidja mi se taj izraz,bravo Zidar) uradili samo zbog ubacivanja lokacije americke ambasade na Dedinju!
 
vucko":1ufiy6qo je napisao(la):
Kazu im-radite sto manje kosta.Ako bude nesto specificno ce vas pritisnemo,ipak ste vi nas plastelin,a mi imamo snazne ruke(skupstina grada).
И даље су за многе ствари изабрана скупа, а лоша решења. Тако да то ипак не стоји.
Arnorian":1ufiy6qo je napisao(la):
ГУП2021 не улази у детаље петљи.
Тим горе. Али улази у положај и намену саобраћајница.
 
Prodjoh danas izlaznom petljom iz Batajnice ka Zemunu koja je najbliža radovima. Poceli su da niču više onih velikih V stubova u nizu bliže nadvožnjaku. Polako se približavaju onoj kući koju će verovatno morati da ruše. Prosto mi krivo sto nisam slikao da ovde okačim koju sliku.
 
Taze od ,, sa bajle ,, . . . :)











Nedelja 24.07.2011. u 07,20 h gradiliste vrvi od radnika. . . . :)

@Vucko
by Canon , jel OK ? :cool:
 
Op op boco!!!Nego sta nego je!!!Bravo na slikama bre!!!Ipak se gradi!

Samo ih gledamo :cool:

P.S.POstavi slike slobodno vece rezolucije,ako su prevelike forum ce ih sam smanjiti.
 
Hvalim te Bože,jedini spas od teretnjaka u Bg!Kada završe deonicu Batajnica-Dobanovci,trebalo bi odmah zabraniti tranzit šleperima kroz grad,a paralelno izmestiti carinsku terminal iz Luke Beograd negde kod Bubanj potoka..
 
Plusic za Bocu. Koliko traka nose ovi V stubovi? Jel ce to biti 2+2 a gde su izlazi 3+3 ili je to samo jedna od 3. Ako je jedna od 3 onda bi trebalo da grade jos jednu takvu paraleno.
 
Evo slika od juče, kod izlaza tunela Straževica



Ovo su stubovi posle izlaza iz tunela (to je valjda novijeg datuma):


A ovo rade sa druge strane Kružnog puta:

Izvinjavam se zbog slabijeg kvaliteta slika, sa mobilnog su.
 
Uz pluseve i jedno Veliko Bravo :kk: za foto-raport-e clanova Boce i Johnny_s-a, moram i na ovom forumu da postavim jedno licno i subjektivno zapazanje po pitanju BG-obilaznice kao najbitnijeg putnog cvorista u Srbiji.

Pa dobro, dokle bre aman, ovi odgovorni u Srbiji zamlacuju narod....jel' izbusise konacno Strazevicu u dve cevke, sta je sa Belim Potokom...pa ovo je neverovatno...dobili su kompletan novac za sektor 5 od Evrope, i sad zamazuju samo nesto iz izlaza iz tih "satro-gotovih" tunela...

Tu na cistinama ravnjaju kobajagi buduce trase da bi opravdali svoj nerad ispred EBRD-a, svetske banke ili vec ko je vec dao kompletan novac za taj sektor, i kako bi tako rekli:" Eto vidite, mi gradimo, mi radimo!!!".

Sve bi te nase ministre, direktore za puteve, debele m..donje i rukovodece kadrove koridora 10, 11 i druge P.-materine i svu tu bagru posmenjivao i u Zabelu na poljoprivredni rad poslao, doveo bih strance da nam komanduju, jer smo mi zaista u rukovodjenju primitivni, jadni i prave sitne jajare po pitanju shvatanja vaznosti opsteg interesa naroda u odnosu onoga licnog i karijeristicko-lopovskog.

Pa dali su nam ljudi repa, mor(m)oni jedni, gradite za te pare, platite radnicima za njihov krvavi rad a ne da nas obicne ljude lazete i pricate u beskraj o rokovima....ovo na zalost vise nije smesno, to kako nam se rugate i smatrate nas za glupsone koji ce sve da progutaju. Cast izuzecima( Djile i ne znam nikoga vise za sada).
Sorry za licni afekt ali tako se trenutno osecam.
 
img2090ug.jpg

Hehehehe prvi put vidim ovakve stubove, baš su fensi! :kk:
Čudno mi je da je to u Serbiji primenjeno, to mi više liči na Nemačku gde vode računa da saobraćajnice i estetski budu na vrhunskom nivou...
 
Плусеви Боци и Џонију С. за фото репортаже и плус за Магелана који је отприлике и изнео оно што осећамо.
 
Vrh