Pa budući da je 12 televizija uživo prenosilo vučićevu konferenciju gde kaže "neću ništa o sastanku zbog kojeg je inače i sazvana konferencija", imaćemo 7 dronova, 9 dodola, jednog onog lika što peva obešen za noge, 814 sentenci "30 godina smo čekali da urade ovaj put, i mi smo uspeli da ga završimo". Plus formira otačastveni pokretBrojimo već jednocifreno . Hoćemo li imati 24/7 pokrivanje dešavanja dronovima, kao što je bilo na NBG pred 1. april?
ZNamo da se moze jer je tako napravljen beogradski zleznicki cvor ispod stadiona partizana. jos pre 40 god..Za zeleznicu je jos kompliciranije ..Danas u Norveškoj, u tunelu isključenje. Ne bilo mi mrsko pa pogledam na mapi. Tunel sa račva u dve trake i desna traka se onda spušta niže i prolazi ispod druge tunelske cevi. Tako da je sve moguće ako se hoće. Držimo fige da se sete kada budu počeli tunel da rade.
Ovo je onaj stari put sto sada ide preko tunela, put za banjicu,jajince, itd... ( avalski put ) ? Ako nije jel i njega planiraju sad da zavrse, i jel ima neko info kako napreduje asvaltiranje tunela i obelezavanjeRadi se na isključenju na petlji Avala sa kružnim putem
Pogledajte prilog 165132Pogledajte prilog 165133Pogledajte prilog 165134
Postoji i opcija da će ljudi vremenom sve više korisititi obilaznicu kao prilaz gradu sa jugo-istoka preskačući krkljanac na gazeli. Lako je moguće da pravac od obilaznice ka gradu u periodu od 16-18h bude jako opterećen jer gazela tada stoji.Nema tog saobraćaja koji opravdava da se to pravi na način dodavanja još jednog lista deteline, veći je saobraćaj ka Ikei.
I da se uključi tačno na mestu isključenja za Pančevo?
Ne, ovo sam više ilustrativno Rampa za polukružno može biti i par stotina metara južnije. U tom slučaju može biti i polupetlja za AVA/IKEAI da se uključi tačno na mestu isključenja za Pančevo?
Бубањ Поток је требао да изгледа као овај чвор у Чешкој, сви правци уредно повезани а вјерујем да ни брдо према Винчи неби био проблем за нешто такво.
Pogledajte prilog 165191