Срлес
Higher intermediate
Izgleda da ni iz jednog pravca na ovoj petlji nećemo moći sa 130km/h za BG.
Opet ponavljam, i da je ovo perfektna petlja ne bi smeo da ideš 130 kmh nigde. To se na čvorovima ne radi nigde.Izgleda da ni iz jednog pravca na ovoj petlji nećemo moći sa 130km/h za BG.
Ne mogu da verujem. Ovo je gore nego što sam mislio.Sudeći po dosadašnjim reakcijama na projekat, neće Vam se svideti rešenje.
Gledajući Projekat saobraćajne signalizacije, čini mi se da će na odvajanju za BG sa autoputa Niš-BG biti 3+zaustavna, od kojih 2 idu na obilaznicu ka Bataji a 1+zaustavna ka BG, koja se posle nekih 150m širi u 2 kojima i sada idemo. U prilogu je izvod iz projekta.
Danas sam primetio da spremaju upravo taj deo za asfaltiranje.
Sudeći po dosadašnjim reakcijama na projekat, neće Vam se svideti rešenje.
Gledajući Projekat saobraćajne signalizacije, čini mi se da će na odvajanju za BG sa autoputa Niš-BG biti 3+zaustavna, od kojih 2 idu na obilaznicu ka Bataji a 1+zaustavna ka BG, koja se posle nekih 150m širi u 2 kojima i sada idemo. U prilogu je izvod iz projekta.
Sudeći po dosadašnjim reakcijama na projekat, neće Vam se svideti rešenje.
Ako pogledam, crno belo razdelno ostrvo,vidim da u delu ka batajnici, nema zaustavne trake.Ona se nastavlja po zavrsetku ostrva.Pogledajte prilog 158595
Hvala na informaciji. Bas tako je i izgledalo prema onome eto su pripremili za asfaltiranje.
Verovatno je tako odrađeno radi prestrojavanja za Pančevo.Ako pogledam, crno belo razdelno ostrvo,vidim da u delu ka batajnici, nema zaustavne trake.Ona se nastavlja po zavrsetku ostrva.
Zar nije logično,da u istom tom delu ostrava,ka Beogradu nema zaustavne trake,vec da se ona isto nastavlja po zavrsetku ostrva?
Tako bi smo u tom ostrvskom tesnacu ,imali dve trake na iskljičenju za Beograd.
Jel ima negde dokument i za ostale pravce?Sudeći po dosadašnjim reakcijama na projekat, neće Vam se svideti rešenje.
Pa kad je kozama bilo teško da na vreme naprave autoputnu prečicu od Batajnice do Grmeča paralelno s prugom (ili još bolje da je upakuju u medijan). Da je prolazio između pista nezavučenog aerodroma (na koridoru) gde bi nam kraj bio. U produžetku bi legla jedna lepa privredna zona bez sokaka s divljim izlazima na 100m između Altine i batajničkog druma.Jedna traka za Beograd, to može samo u Srbiji da se projektuje (već postoji u Dobanovcima, iz pravca Novog Sada). Bravo!