Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

Što se tiče Autokomande i gužve na istoj i obilaznice u nekom širem pogledu, čini mi se da najveću gužvu na Autokomandi stvaraju ona vozila koja se ne prestroje blagovremeno. To znači da vozi krajnjom levom sve vreme i da se u poslednjih od 150 do 300 metara seti da treba da izađe i onda prelazi iz krajnje leve u krajnju desnu traku (u tom prostoru ima 3 trake po smeru), što usporava obe desne trake.

To isto važi i za skretanje kod Dušanovca i Konjarnika, a kod Mostara ipak dosta ređe, ali postoji.
 
Главни проблем је закржљала друмска мрежа Вождовца, Врачара и Звездаре. Имају планови за широку саобраћајницу паралелну са аутопутем од Аутокоманде до Мокролушке, затим план за нову Кумодрашку од кривине Дарвинове до Крушевачка са новим надвожњаком и петљом. На Врачару фали проширење тужног булевара, на Звездари фали пуно тога, од проширења Булевара до нормалних веза ка Миријеву и спајања Чингријине са Господара Вучића.
 
Ovako izgleda normalno spajanje/račvanje dva autoputa a ne ono što su napravili u pravcu Niš-Beograd.
Ako neko misli da su odmah hteli da stave 2 trake na isključenju ka Beogradu neka uporedi sa ovim snimkom ili neka sačeka još 20 dana ili mesec pa neka proceni sam.
 
I dalje mi izgleda nerealno obzirom da postoji i taj period prijema, nadzora i mogućih primedbi-opravki. Tu pre svega mislim na tunele.
Inače i nadvožnjake bi valjalo pustiti a preksinoć su još uvek stajala parkirana auta na severnom prilazu nadvožnjaku jod Sunčanog brega.
 
I dalje mi izgleda nerealno obzirom da postoji i taj period prijema, nadzora i mogućih primedbi-opravki. Tu pre svega mislim na tunele.
Inače i nadvožnjake bi valjalo pustiti a preksinoć su još uvek stajala parkirana auta na severnom prilazu nadvožnjaku jod Sunčanog brega.
Možda medijski proglase "završenim" 28 juna a da puštanje bude 1 jula ili tokom jula
 
Ovde je velika šteta što nisu napravili izlaz kod ovog nadvožnjaka kod ulaza u Resnik.
 
Lep pogled na Avalu

završni radovi na obilaznici Beograd od tunela na dva nova nadvožnjaka 2-29 screenshot.png
 
To je posao od par sati za ekipu iz Uniprometa !
Kao što se vidi na Vlogzilinom snimku to je urađeno.

:vops:
Ja koliko vidim na snimku nije urađeno. A prekjuce sam prosao tuda i nije bilo uradjeno. Nedostajalo je jedno veće polje na samom nadvoznjaku i bar 50% ograde na prilaznoj rampi.
 
Da li je gotov priključak petlje Avala na KP i sama petlja?
 
To što ti ne vidiš je tvoj problem.

Pogledajte prilog 164219

Promene su sada maltene iz sata u sat, a kako je bilo prekjuče to je irelevantno.
3 (tri) puta spominjemo RAMPE a ti crtas nadvoznjak jos nas ubedjujes da se lepo vidi na snimku. I ja tvrdim da nema ograde na rampama, tvrdim da tako stoji mesecima i tvrdim da treba uvek proveriti informacije pre nego sto se objave u javnom prostoru. Navijaj za Unipromet nemam nista protiv, ali ubedjivati ljude da ne vide svojim ocima vec nije navijanje nego ponižavanje drugih konstruktivnih clanova foruma.
 
Игоре,
Немој се брате пецати. Власта воли да провоцира,то знамо и не обраћамо пажњу на то....
 
pa mesecima stoji horiyontalna signalizacija samo do prve spojnice takodje, mada to jeste nešto što se uradi u jednom danu, posebno gde nije pušten saobraćaj.
 
Vrh