mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 10.718
Ne može. Mora noga s'gasa da se skida. A i okolo naokolo je.Iskljucenje za BG ,uvek može i preko tranšped petlje?
Ne može. Mora noga s'gasa da se skida. A i okolo naokolo je.Iskljucenje za BG ,uvek može i preko tranšped petlje?
Može i preko bilo koje druge petlje.Iskljucenje za BG ,uvek može i preko tranšped petlje?
Kada se prodje nova krivinčuga kod auto pijace,to je ubedljivo najkraće i najbrže isključenje za BG.Mislim,možeš i kod Jagodine da se okreneš.Može i preko bilo koje druge petlje.
Ne znam šta si hteo da kažeš?
Bice iskljucenje na kraju, samo eto nece moci sa 130 da se uleti u pravcu grada. Stravican gubitak u vremenu od 1 minuta.
Znači daj da radimo denivelisane petlje svuda gde su sada trenutno KT?Ako te na nekom od 2 KT zavali auto/kamion javi da li i dalje misliš da je veza najvažnije obilaznice u zemlji i AP ka glavnom gradu zemlje sigurna i da je optimalno da prolazi preko 2 KT.
Odakle ideja da je neko nešto zaboravio?Ствар је омаловажавању бар пола милиона људи, а вероватно и више док се не изгради сектор ка Панчеву. Полурешење са два КТ , посебно друогог ће се брзо видети! Слупаш огромне паре и заборавиш уопште скретање ка БГу. Ово је накнадно решење које ће деломично решити проблем, али једноставно се није смело десити да се заборави на ово!
Nemoguće. Zbog isključenja za Pančevo iz pravca Niša.Ja bih raskopao brdo pored predviđene cevi tunela prema Pančevu i napravio isključenje prema Beogradu.
Прочитај мало претходно постове посебно од људи који учествују директно у градњи! Начина има много, коштало би неколико милиона еура више, али боље то него малтретирање 500000 људи у најави! Са крака ка Панчева благи вијадукт а не као сада под 90 степени преко бувље пијаце и АП и онда ка Бгу! 500м вијадукта за једну траку , није више од 10 мил. еура а нема ту ни експропријације!Odakle ideja da je neko nešto zaboravio?
Da li je uopšte bilo moguće napraviti to isključenje ka Beogradu a da je smisleno i finansijski opravdano?
Govorim o isključenju na ovoj petlji i mestu gde se petlja sada nalazi.
Kako bi ti izveo ovo isključenje?
Gde bi ga provukao?
Nemoguće je da se doda ovako kako sad izgleda ali da je bilo isprojektovano tako u startu naravno da je moglo.Nemoguće. Zbog isključenja za Pančevo iz pravca Niša.
Ne opravdavam ništa. Samo sam mišljenja da stvarno nije problem ili kako neko napisa "zagorčavanje života" i maltretiranje 500K ljudi sa ova dva KT.Nemoguće je da se doda ovako kako sad izgleda ali da je bilo isprojektovano tako u startu naravno da je moglo.
Nemoj molim te šta može šta ne može i sam znaš šta se pravi po svetu nisi ti neki koji ništa nije video...
Ljubim vas ljudi daj da ne pravdamo gluposti i propuste koji nisu morali da budu takvi kakvi jesu.
Има, некомпетентност и безобразлук! При томе сам сигуран, да је пројектант предложио скретање за БГ, али нека бу**** типа " Ђилас је крив" је променила пројекат, па се сад вади кестење из ватре!Ne opravdavam ništa. Samo sam mišljenja da stvarno nije problem ili kako neko napisa "zagorčavanje života" i maltretiranje 500K ljudi sa ova dva KT.
Jasno je i meni da je to moglo da se odradi drugačije. Da se petlja "povuče" ka Belom Potoku i napravi drugačije rešenje gde bi pojedinci mogli otići za Bgd bez skidanja noge sa gasa. Moglo je al nije i to sigurno ne zato što je neko zaboravio ili neko ima želju da keca pola milki ljudova po Beogradu. Sigurno ima neko racionalno objašnjenje zbog čega to nije odrađeno.
Daj neka neko pokaže to idejno rešenje petlje BP pre ovih "Đilas je kriv" inženjera a da je u njemu predviđeno isključenje ka BG.Има, некомпетентност и безобразлук! При томе сам сигуран, да је пројектант предложио скретање за БГ, али нека бу**** типа " Ђилас је крив" је променила пројекат, па се сад вади кестење из ватре!