Po Senintel-u od pre dva dana nisu još.Dali su poceli preku tunela da nanose zemlju?
Не пратиш уопште на часу, снимак је данашњи-14.02.2023.године. У првом минуту снимка се виде стубови за будућу излазну рампу са обилазнице за правац према граду.Je l' se ovo odustalo od obilaznice ili je snimak od pre Nove godine?
Verovao ili ne ovaj deo uopste ne upada u neku zonu zabranjenog ili ogranicenog leta.Mali off, ali ovo je poprilično na visini komercijalnih letova koji prolaze u blizini. Daju li dozvolu iz DCV-a uopšte za ovo?
Колико год наоко изгледало ниско, минимална висина за инструментално летење (дакле, углавном путнички саобраћај) у том региону је око 100 метара изнад врха авалског торња. Зато ДЦВ не захтева посебно одобрење за оне који лете до стандардних 100 метара у односу на тле. (@srdjanprpa, одакле ти тих 150 метара? Сад гледам поново у Правилнику, опште ограничење изван посебно регулисаних зона је 100 метара.)Mali off, ali ovo je poprilično na visini komercijalnih letova koji prolaze u blizini. Daju li dozvolu iz DCV-a uopšte za ovo?
https://www.dji.com/flysafe/geo-map odavde, to su ogranicenja koja imam sa mojim dronom, iskreno ne gledam ogranicenja koja preporucuje vazduhoplovo Republike Srbije, do sad stvarno nisam cuo da je iko bio kaznjen, a i ne gledam da vozim dron gde bih mogao da ugrozim tudje zivote.Колико год наоко изгледало ниско, минимална висина за инструментално летење (дакле, углавном путнички саобраћај) у том региону је око 100 метара изнад врха авалског торња. Зато ДЦВ не захтева посебно одобрење за оне који лете до стандардних 100 метара у односу на тле. (@srdjanprpa, одакле ти тих 150 метара? Сад гледам поново у Правилнику, опште ограничење изван посебно регулисаних зона је 100 метара.)
Одговорићу ти међу дроновима да не скрећем овде са теме.https://www.dji.com/flysafe/geo-map odavde, to su ogranicenja koja imam sa mojim dronom, iskreno ne gledam ogranicenja koja preporucuje vazduhoplovo Republike Srbije, do sad stvarno nisam cuo da je iko bio kaznjen, a i ne gledam da vozim dron gde bih mogao da ugrozim tudje zivote.