Срлес
Higher intermediate
Nisu, tako je bilo planirano od početka... jednom mi je to neko rekao ovde kada sam poslao sličan komentar.
svakako nece biti pre 2070-e, svasta moze da se promeni do tadDa, ide "u desno" i ruši kuće u Ravan ulici - tu je, ako se dobro sećam, planiran i vijadukt kada izađe iz tunela.
Mislim da eksproprijacija nije uradjena,makar u delu oko Smederevca.Kada će biti, ne znam, ali je javni uvid u Leštanima rađen pre deceniju, a verovatno i eksproprijacija je završena odavno.
@DankoS
Danko, odakle ti ovaj plan?
Pitam jer mi je interesantan izgled petlje Bubanj potok koji na ovoj slici ne izgleda kao što je izvedeno.
Za druge deonice ne znam. Ovo za Ravan je bilo zaista odavno sve započeto, obaveštenja u selu na sve strane. Bilo je onda i novinama par puta da se žale na eksproprijaciju, ali od tih vesti je prošlo već dosta godina, pa računam da je to završeno. Verujem da bar @stf zna pouzdano dokle je stiglo. Uostalom, čini mi se da obilaznica ide i preko pijace u Boleču. U svakom slučaju, proći će još ihahaj dok se završi obilaznica, zato mene iritira što se govori da se sada završava.Mislim da eksproprijacija nije uradjena,makar u delu oko Smederevca.
Nemoj molim te. Samo jednom sam tako prošao tamo i nikad više. Idem kroz industrijsku zonu.Gledajući ove slike setih se petlje koja razdvaja put ka Atini i Solunu. Kad se dolazi iz Srbije na toj petlji se odvaja krak i spaja sa putem Atina_Solun sa LEVE a ne desne strane. Možda je moglo i ovde da se napravi tako pre nadvožnjaka za Pančevo.
Pretpostavljam za nešto ovako. Kao najkraću vezu između Belog i Bubanj Potoka.Ovaj nadvožnjak je za prugu?
Pogledajte prilog 153996
Mislim da je to ostavljeno za vezu sa Ava parkom i njegovo eventualno dalje širenje.
Није за пругу, него као што је и @Благић рекао, то је веза за тај Ава парк и све остало шта има тамо. Пруга неће премошћавати обилазницу, него ауто-пут, зар не.Ovaj nadvožnjak je za prugu?
Pogledajte prilog 153996