Markoticevic » 28 Jul 2021, 02:38[/url]":37usc826]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=866894#p866894:37usc826 je napisao(la):
Earthmoving » Sub Jul 24, 2021 6:12 am[/url]":37usc826]Uvek isti utisak mesecima skoro godinama unazad kad prodjem Obilaznicom od Straževice do Bubanj Potoka: radi se ali kao da stoj u mestu, tj kao da se ne vidi završetak radova, kao na traci za trcanje, kao ona "ne ide, ne ide, pa stane". E jedina razlika sto me ovaj put bacili do Tranšpeda da se vrtim nazad ka gradu... Ali stvarno, završetak radova na većini deonice se ni ne nazire da se približava...
Apsolutno se ne slazem.
Godinama u nazad je realnost da se ne radi bas nista. Da se cese ona stvar i da se jedino vodi briga da se ne zacese.
Barem se radi. Moze da bude bolje, naravno, ali ima neka sigurnost da se radi i da ce se zavrsiti. To je bolje nego da deset puta otvaraju deonicu od po kilometar i onda juuuupppiii gle kako smo dobri izjave. Problem kod tebe je da mrzis trenutni rezim pa ces da pljujes na sta god da se desava pod njima. Sto ne pljujes vise na deo od mosta do ostruznice? Niste mozda primetili da je to gotovo sada? Bice otom potom i ovo drugo. Radi se, neka im bog pomogne da ide dalje umesto da kao ranije stoji na mestu bez reci i mislima o pomaku - jer je to bila situacija ranije. :roll:
Za razliku od vas meni je milo da vidim da se zavrsavaju mostovi. Milo mi je da vidim nov asfalt. Milo mi je da vidim napredak. I milo mi je da se radi na celoj deonici, jer nije u pitanju mrtva tacka kao sto je bilo pre ovoga.