Uh, ne verujem. Vidi se dobro na snimku da uzlazna rampa kreće od smera BG ka Pančevu dok od smera Niša ne vidim nikakvu uzlaznu rampu već samo produžetak pravo ka Resniku. A i deluje mi jako nebezbedno da se dva smera stapaju u jedan na takvoj rampi i to još u dosta oštroj krivini.edgeman":99wa33d7 je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=777950#p777950 je napisao(la):blagic » 25 Sep 2020 06:06 pm[/url]":99wa33d7]Ovde opet nema isključenja za Pančevo iz pravca Niša.
Ima na maloj kružnoj rampi ali se teško vidi. Svi oni koji trebaju za Pančevo krenu na obilaznicu i odmah desno i tu se 2 rampe stapaju u jednu(iz Bga i iz Niša) i izlaze preko nadvožnjaka u tunel. Deo je toliko mali da se ne vidi ali se jasno vidi da je posle rampa zadebljana što znači 2 trake minimum.
Mislim da ovaj čvor mora da se uradi besprekorno s obzirom na njegovu važnost. Još kada se uzme u obzir nastavak ka Pančevu koji će biti izgrađen u budućnosti. I eventualno dalje ka Zrenjaninu i možda Vršcu.
Ali ostaje da se vidi. Već se sada vide obrisi i mislim da bismo pravu sliku mogli da vidimo za koji mesec. Na kraju ove građevinske sezone.