Tihi_SRB":2ku0zcf9 je napisao(la):Jesu postavili novi putokaz za Novi Sad na izlazu BG posle zmaja da se ide pravo prema aerodromu za NS?
Да ли су поставили..(или јесу ли).......... да би се могло ићи право.....
Tihi_SRB":2ku0zcf9 je napisao(la):Jesu postavili novi putokaz za Novi Sad na izlazu BG posle zmaja da se ide pravo prema aerodromu za NS?
rasho62":33k7l5cw je napisao(la):Да ли су поставили..(или јесу ли).......... да би се могло ићи право.....
Magelano":1av7vzrz je napisao(la):Imam neki utisak, da ako nismo nesto posebno nadareni da gradimo, sa druge strane rusimo svetski brzo pa cak i "pre roka".
Kuku nama ostadosmo onda načisto bez svih Bg nadvožnjaka i mostovaedgeman wrote: Da ne kažem koliko je propao od soli i nikad nedokrpljen.
Eksplozivom se odavno ne diže u vazduh .Šteta što nije mogao da se digne u vazduh. Mislim možda je moglo....
O preciznosti kontrole dovljno govori primer da je moguce i i expl.-tiskom praviti slike-umetnička delaedgeman wrote: Ali opet rizično je i verovatno i skupo
U odnosu na angažovanu snagu i vreme jednako novac ,Laki72 wrote: Dal je ekonomski isplativo seljenje jednog ovakvog objekta?
boca-ica":1x34f3dh je napisao(la):Kuku nama ostadosmo onda načisto bez svih Bg nadvožnjaka i mostovaedgeman wrote: Da ne kažem koliko je propao od soli i nikad nedokrpljen.
Eksplozivom se odavno ne diže u vazduh .Šteta što nije mogao da se digne u vazduh. Mislim možda je moglo....
Kontrolisanom eksplozijom presecaju se nosece konstrukcije
tako da se tačno i zna u milmetar tačke urušavanja materijala
O preciznosti kontrole dovljno govori primer da je moguce i i expl.-tiskom praviti slike-umetnička delaedgeman wrote: Ali opet rizično je i verovatno i skupo
U odnosu na angažovanu snagu i vreme rušenje je jeftinije eksplozivom - al pare moraju da se ovako drpe.
U odnosu na angažovanu snagu i vreme jednako novac ,Laki72 wrote: Dal je ekonomski isplativo seljenje jednog ovakvog objekta?
seliba je jeftinija od izgradnje novovog -a al pare moraju da se drpe
Bez velikih pisanija i prostom računicom svako može da me opovrgne ako grešim
edgeman":3rekjbyy je napisao(la):a i beše onaj kod Bežanijske Kose je nizak kao se sećam.
milos.tro":n4nq7cas je napisao(la):Kako je ranije za "eKapiju" kazao Miodrag Poledica, državni sekretar u Ministarstvu saobraćaja, nakon ovog koraka Pančeva, na redu je da se izda lokacijska dozvola, izvrši stručna kontrola idejnih projekata i sprovede procedura usvajanja studije uticaja na životnu sredinu. Zatim je potrebno da se urade glavni projekti, izvrši eksproprijacija i izda građevinska dozvola za izgradnju.
Poledica je tada kazao kako je procenjeno da bi sama izgradnja trajala oko 3 godine.
Prema njegovim rečima, izgradnja obilaznice sa mostom kod Vinče koštaće 470 mil EUR.