Sve pohvale za forumase na beobuild-u.
Pratim sve informacije i slike koje stavljete na forumu , nema vam ravnih. Inace pre sam se informirao po dnevnim novinama , pa to je blagi uzas jednu sliku vrte par godina i neka silna obecanja politicara , bez konkretnih stvari!!!
Jedva cekam da se zavrsi petlja Bataja i Kineski most pa da mogu lepo kad dolazim iz Kekende da izbegavam > Borcu , Krnjacu ,Pancevac , kamere i guzvu po BG!
Jos jednom POHVALE za sve komentare i slike, da neimenujem ljude ali bukvalno uvek se odusevim slikama>>>
Jedan stavi ekstra slike sa obale , pa drugi ispod mosta , pa onda odozgo iz leteceg zmaja i taman mislis to je vrh ... kad onda neko stavi tik sa mosta... Novinari treba da vam zavide.
Jedna prelepa i romanticna slika ce mi ostati u secanju a to je od letos kad je slikan deo konstrukcije mosta sa Borcanske strane a u pozadini zuti suncokreti usled zalaska sunca!!!
Imam par pitanja a vas sve >>>
1. zasto nema teme Kineski most <<< pretpostavljam da nesto rade oko sajta , i kad ce proraditi >>>
2.Sta se desava sa tom famoznom batajnickom petljom , hoce li pustiti u koriscenje te silazne rampe iz oba pravca , jer vidim da to tapka u mestu i nista se ne desava!!!
3. Kad pocinje rusenje starog nadvoznjaka , i dal neko zna u kojoj meri ce biti srusen , jer pretpostavljam da ce to doneti nove guzve , jedino ako pre toga nezavrse te ulazne i izlazne rampe!!!
Veliki pozdrav forumasima , praticu vas i dalje!