Пантограф
Professional
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012.
- Pohvaljen
- 47.946
hazard":265w2dig je napisao(la):I jos jedno - spatiotecte je upravu. Nama trebaju sva 3 prstena. Odmah. I zato ne vidim poentu da idemo nuzno "redom" UMP, pa SMT, pa obilaznica. Da se islo redom, UMP je trebalo da bude zapocet najkasnije krajem 60ih i da bude gotov 70ih; SMT da bude zapocet krajem 70ih i da bude gotov sredinom 80ih; a obilaznica da bude zapoceta najkasnije sredinom 90ih i da bude gotova (mislim na krak od Batajnice od Bubanj potoka) najkasnije do 2010. Ovako se kasni na sva tri fronta, i to debelo, te nije mnogo bitno sta se radi prvo a sta trece.
Колико се сећам, један "омањи" СССР се плашио отварања другог фронта и, да Зорге није јавио да Јапанци неће напасти, не би прегруписао трупе и послао их на Немце.
Лепо Спасиотект написа да Париз није градио све одједном, него постепено; али, нама је баш запело да доктринарно и дословно, принципијелно и доследно одвојимо теретни од путничког саобраћаја, иако на СМТ, услед њиховог мешања, гужви не би било (а гужве на "Газели" би биле мање још пре десетак година).
Ми, међутим, нисмо ни Париз ни Русија, ми смо Београд и Србија, и ми можемо све одједном, на три фронта па удри...
Зато се и касни на сва три фронта. И тек ће да се касни.
П. С.
Нормално да обилазница, сада кад је већ довде догурала, треба да се заврши.