Kakve veze on ima sa autoputem? Pa svaki dan idem po gorim rupama izemdju Banovaca i Batajnice što je prilaz autoputu. Pogrešno si me shvatio. Nisam ja rekao da ne treba da srede već je stvarno pitanje da li će i da li uopšte znaju za to i da li je to u njihovoj nadležnosti. Pa ulica 22 oktobra u Zemunu ispred direkcije Planuma bila raskopana i nije to radio Planum nego je Beograd put jer je on zadužen za to. Kad se bude jasno definisalo ko je za koji put zadužen i za nastalu štetu koju on napravi na autu i kad taj sistem profunkcioniše onda možemo da očekujemo bolje puteve. A ne ko sad kad razbiješ auto i zoveš umesto pandura i zapisničara dodju oni putari sa tamićem i nabacaju par lopata asfalta i dokaza nemaš. E upravo ovo se desilo mom dobrom ortaku koji je alufelnu pokrivio na relaciji Batajnica-Banovci. E tako nek dočekaju medjunarodni aeromiting 1-2. septembra. Sramota. Eto sad mi ti reci kakva je "ova" logika da meni bubrezi ujutru otpadaju vozeći se po kraterčinama i neravninama. :bash:. Put je delom u pokrajnskoj nadležnosti a delom u BG. Govorim o ~4,2 km puta, gde je u nadležnosti Vojvodine samo oko 800m koji je još i dobro u odnosu na onaj kod kapije aerodroma i dalje ka Batajnici.
Znam i ja bi voleo da sa nadvožnjaka viknem onim radnicima dole kad voze asfalt da bace koju lopatu gore na tu rupu ili stepenik al ne ide to baš tako.
Što se tiče pomenutog nadvožnjaka on bi mogao da postane deo nekog budućeg severnog Y npr. ovako nešto.
I zamislite sledeće kad idete iz pravca NS na Banovačkoj petlji imate izlaz Batajnica-sever(Banovci,...), kod IM-a, Batajnica-Istok (Zrenjanin, Pančevo, Smederevo, Vršac, Temišvar-outer ring). Dok dole kod nove buduće petlje bude Batajnica-Jug. (Pančevo, Vršac,...iner ring). Ovo bi bio logičan krak ka E-70 za Autoput ka Temišvaru ali to tek do 2027-me, a verovatno i kasnije.
Naravno da dotični ne treba da čeka 15 godina za ovo i da neko treba da ga sredi kao i mnogo prometnije puteve od ovog.