boca-ica":3nvenxox je napisao(la):Ako su neki drugi radovi u pitanju , treba mi tačnija -određenija lokacija
pa cu se prošetati da ,,ispratim,, i taj deo ako je u sklopu ovog sektora
Edit
hm . . . desna strana , . . . naj sigurnije - prošetaću i na tu stranu, pa bice sličica
boca-ica":zgw47mnc je napisao(la):D o b r o hajdemo redom. . . . .
Meni liči . . . . . na neko uključenje iz novo-nastalog Batajničkog naselja
a sad moram malo i Ofa
Mislim da kompletna predhodna ekipa urbanista je sebe upisala u crnu knjigu Beograda
jer u datom momentu nisu ponudili projekte tipskih kuca- naselja sa planskim ulicama i pristupnicama
za mnogobrojna adhok naselja te se ,,kolac Kaluđerice,, proširo po celom Beogradu
i tako ceo grad i sve nas unesrecili za narednih 100 – 150 god. :bash:
a samim time omogucili i ovakva ,,jednostrana,, uklj -isključenja na buducem autoputu,
za koj se zna da se radi , vec pola veka
Бубањ Поток - Панчево.EricNBGD":2ea6vjvz je napisao(la):Sada jedno pitanje iz ugla neiformisanog laika - koji deo obilaznice je bitan za izbacivanje saobraćaja iz Karađorđeve?
Arnorian":1qoepasf je napisao(la):Бубањ Поток - Панчево.EricNBGD":1qoepasf je napisao(la):Sada jedno pitanje iz ugla neiformisanog laika - koji deo obilaznice je bitan za izbacivanje saobraćaja iz Karađorđeve?
vucko":1qoepasf je napisao(la):Sa mostom Vinca.
Pre se uzdaj u SMT i most Zemun-Borca jer ce posle njegove izgradnje zabraniti tranzitu Karadjordjevu i Bulevar Vojvode Misica pa ce kamioni ici preko kinskog mosta za zrenjaninski i pancevacki put.