mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.898
Радничка.
Војвођанских бригада.
Војвођанских бригада.
Taj deo će izgleda biti srušen, i ovako nema ni krov i unutrašnjost se urušila.Sta ce da bude sa ovim delom ne sredjene zgrade u matice i sta ce da bude sa ljudima koji zive u tom patku mislim na one kuce
Moguće ako Crkvena opština krene sa uređenjem.Ne ne mislim na dve ili tri kucice unutar porte parka
I dal ima neke sanse da se taj parkic sredi da bude oravi parkic kakav taj deo zasluzuje
Da li imaš sliku rendera? Na mapi gradilišta je nema.Počeli radovi na uglu bulevara Patrijarha Pavla i Futoškog puta.
Na renderu zgrade izgledaju slično onim iz Galensovog naselja na kraju ulice Cara Dušana, jedino što će koristiti fasadnu ciglu.
Juče sam išao biciklom ali nisam nosio telefon...Da li imaš sliku rendera? Na mapi gradilišta je nema.
U redu, hvala.Juče sam išao biciklom ali nisam nosio telefon...
Danas predveče ću možda opet biciklom pa ću slikati...
Ветерник исто, изграђено је сигурно 30+ оних зградица од 2 спрата попут Телепске долина, а иза кружног тока ка Футогу се гради још једна зграда од око 4 спрата, а једна је већ завршена. Највећи проблем је што комунална инфраструктура није одговарајућа а начин на који инвеститори често ,,уреде'' простор након градње није нарочито ефикасан и естетски прихватљив, а резултати нису квалитетни.BPP postaje ozbiljna spavaonica, a Adice su na redu za ozbiljniji intenzitet niže novogradnje.
Zbog ovoga savetujem ljudima da prvo obidju prethodne izgradjene zgrade od Investitora, neka pronadju render i stvarno izgradjeno i njihovo poredjenje neka urade.Највећи проблем је што комунална инфраструктура није одговарајућа а начин на који инвеститори често ,,уреде'' простор након градње није нарочито ефикасан и естетски прихватљив, а резултати нису квалитетни.
Мислио сам на начин на који изграде пешачку и бициклистичку стазу, паркинг, зелене површине. Некада само наступају туцаника или асфалтирају/бетонирају/поплочају све и обележе паркинг, пешачку и бици стазу без икаквог реда...Zbog ovoga savetujem ljudima da prvo obidju prethodne izgradjene zgrade od Investitora, neka pronadju render i stvarno izgradjeno i njihovo poredjenje neka urade.
Nazalost toga nema u zakonu i ne možeš skoro ništa Investitoru po pitanju estetike i spoljnog uredjenja.
Tu se oslanja na čast i pouzdanost Investitora i njegovu volju i držanje reči.
Bukvalno se nekad začudim prikazanim renderom i stvarno izgradjenom stanju.
Ako je raskopao npr. stazu onda valjda mora da vrati u pređašnje stanje.Ne znam baš koliko su investitori u obavezi da srede prilaz izgrađenim objektima. Zar to ne sprovodi grad? Bici staze sigurno. Slažem se da je strašno ne pokazati inicijativu za uredjenjem prilaza, ali šta je tu zaista u obavezi investitora?