Da to rade i u Ns,zapretite malo i biće ok.Neko nam je samoprozvano dodelio upravnicu i navodnu skupstinu stanara!?
Немам ту привилегију, тј. немам гаражу, мада сам имао гаражу у закупу у Рашка Димитријевића пре једно 12-так година. Сад су кола на паркингу, а пере их онај одозгоре и сваких 10-так дана самоуслужна перионицаSto da mi smeta? Nismo te srece, kod nas suvo kao barut. Blagosloveni ste ako imate tu privilegiju. Bez 700 dinara nema pranja.
Da li u ugovoru imate odredbu o plaćanju penala u slučaju kašnjenja?Useljene u stan u D lamelu kasni 3 meseca sa svim korona itd. Sta raditi u tom slucaju ako je neko uspeo nagoditi se ili tuziti.
Sta se desilo sa sumom desno od vrha napravljene staze?
Kad su sredili padinu? Obzirom da je gledamo svakodnevno, nisu cak ni smece sa drveca poskidali koje je davno odletelo na isto, a kamo li samoodrzivo posadili kao sto su pricali. I dalje na brdu vidimo samo samoniklo zelenilo. Mozda nas i demantuju, bilo bi super!e baš su lepo sredili ovu padinu iza zgrade.
Top topova, baš kao što se pisalo!
Najnovija vest je da su konacno danas predali za izmenu gradjevinske dozvole za D lamelu, sto ne znaci da nece biti odbijeni ali bar su predali i pomerili se sa mrtve tacke. Sto se tice radova sledece sedmice mislim da cekompletni radovi biti zavrseni po onome sto sam mogao videti sto se tice stanova.Ima li neko novosti vezane za D lamelu, meni se niko nije javio na telefon kada sam zvala da vidim sta se desava. Mi kljuceve jos nismo dobili, a ne znamo vise ni kad da ocekujemo, ovo se mesecima vec navodno privodi kraju.
Da li su van bar mail poslali sa nekom naznakom?Ima li neko novosti vezane za D lamelu, meni se niko nije javio na telefon kada sam zvala da vidim sta se desava. Mi kljuceve jos nismo dobili, a ne znamo vise ni kad da ocekujemo, ovo se mesecima vec navodno privodi kraju.
Nista, vec mesecima od onog mejla zimus za produzetak od 2 meseca, sto je isteklo februaru.Da li su van bar mail poslali sa nekom naznakom?
Ja sam u lameli D i dobio sam ključeve pre mesec dana. Pišite im i zovite ih.Nista, vec mesecima od onog mejla zimus za produzetak od 2 meseca, sto je isteklo februaru.
Jos se secam kad mi je gospodin iz Galensa obecavao kako se biti uredjeno celo brdo sve sa trim stazom.e baš su lepo sredili ovu padinu iza zgrade.
Top topova, baš kao što se pisalo!
Pustiš klimu i izadješ na terasu hahahahahha.Ako je vruce da mora da se pusti klima znaci da je napolju vruce. Zasto bi onda imao zelju da boravis na terasi?
Verujem da se gospodin sali.Jos se secam kad mi je gospodin iz Galensa obecavao kako se biti uredjeno celo brdo sve sa trim stazom.