Ako je izolacija loša to nije problem stanara niti njihove
Poštovani,Za ostalo se sve manje-vise slazem, ali ako vam smetaju deca koja placu i igraju se, onda vi imate malo veci problem od komsiluka.
Zelenila ne donose nikakav novac, samo odnose, a parking mesta, prilazni putevi do lokala imaju znacaj, i za zakupce i same stanare koji ce se tu snabdevati...Jako, fali travnata povrsina oko zgrade. Ovih dana, kad izadjem iz zgrade, samo sto se ne prevrnem. Tek sad na ovim vrucinama se bas oseti. Odprilike kao u rerni je u dvoristu. Kako preko dana, tako do kasno navece. Isijava toplota bas dugo. Steta sto nisu ostavili bar jedan pojas okolo, a bilo je mogucnosti bar malo, bar negde.
Gde tacno pise da treba ukinuti prilaz lokalima, stanarima...kome god? Ili da im ne treba?Zelenila ne donose nikakav novac, samo odnose, a parking mesta, prilazni putevi do lokala imaju znacaj, i za zakupce i same stanare koji ce se tu snabdevati...
Na žalost nema vise onih starih parkova , klupa,
Promenile su se navike i potrebe savremenog drustva 21-og veka...
Te garaze cure od starta, a evo kakve smo imali komentare na te prve napomene. Ovaj iznad je bio samo jedan u nizu. Bilo bi smesno da nije tuzno. Jer vodopada je bilo, sad vec cinjenica. Oni istina izvode neke radove, bilo je obavestenja na vozilima, ali nesto to ne ide bas najbolje.O kakvim padavinama pricate, pa nije to šupa od najlona, vec zgrada od vrednosti desetine miliona eura ulozenog novca, jel ste usli vi nekada u garazu bilo kog trznog centra na -2, jel ste se pokvasili kad ste izasli iz auta ?
Molim vas recite u kojoj ste lameli da se preselim u neku dijagonalno što dalje ... a uvek je takvih bar po dvoje po ulazu... oni sto pomeraju zavese uvece , i sto se žale kad gosti ostanu dužeTe garaze cure od starta, a evo kakve smo imali komentare na te prve napomene. Ovaj iznad je bio samo jedan u nizu. Bilo bi smesno da nije tuzno. Jer vodopada je bilo, sad vec cinjenica. Oni istina izvode neke radove, bilo je obavestenja na vozilima, ali nesto to ne ide bas najbolje.
Ja sam stanom zadovoljna, fasada mi se svidja, nemam problem sa zvucnom izolacijom, barem mi ono malo sto cujem komsije ne smeta i normalno mi je da se u zgradi cuju zivi ljudi, posebno se radujem da se cuju deca (pa i kada se deru ili lupaju, jer deca to rade), ovo sto pisem da curi u garazi, sto trenutno lift ne radi bez ikakvog obavestenja, sto su radovi spori je sve u cilju unapredjenja svega i reagovanja na vreme, cisto da nas niko kao stanare ne drzi za budale, barem sa moje strane je to poenta. Moje je misljenje da, ako i kada sve sprovedu do kraja, govorim o radovima koje vidim, a zaista sporo ide sve, od lepljenja onih brojeva na sanducicima, preko stepenica, fontane, dole tih cevi (redosled trenutno nebitan, ne pricam o prioritetima), pa dok se ljudi usele, zazive lokali (tu je i pitanje uspostavljanja nekakvog reda oko postavljanja reklama, da ne postanemo vasariste - to im je mislim poenta sad dok nemamo skupstinu da postave brze bolje da se naviknemo, pa posle da zaboravimo) - odoh predaleko, ali bas se radujem kazem da sve to prodje i zazivi. Moja porodica i ja smo zadovoljni i lepo nam je ovde, isto zelimo i vama.Ja tek treba da se uselim u Lamelu E, mada čitajući forum dodje mi da ostanem u staroj zgradi gde trenutno živim.
Fasada na pola fušeraj, hidroizolacija fušeraj, zvučna izolacija nula, šta će sve da izadje na videlo kad se kompleks u potpunosti useli ne smem ni da zamislim.
Pa na primer sa moje strane, zadnje strane zgrade umesto ventilisane stavili su demit fasadu, sto svakako nije kul.Ja sam stanom zadovoljna, fasada mi se svidja, nemam problem sa zvucnom izolacijom, barem mi ono malo sto cujem komsije ne smeta i normalno mi je da se u zgradi cuju zivi ljudi, posebno se radujem da se cuju deca (pa i kada se deru ili lupaju, jer deca to rade), ovo sto pisem da curi u garazi, sto trenutno lift ne radi bez ikakvog obavestenja, sto su radovi spori je sve u cilju unapredjenja svega i reagovanja na vreme, cisto da nas niko kao stanare ne drzi za budale, barem sa moje strane je to poenta. Moje je misljenje da, ako i kada sve sprovedu do kraja, govorim o radovima koje vidim, a zaista sporo ide sve, od lepljenja onih brojeva na sanducicima, preko stepenica, fontane, dole tih cevi (redosled trenutno nebitan, ne pricam o prioritetima), pa dok se ljudi usele, zazive lokali (tu je i pitanje uspostavljanja nekakvog reda oko postavljanja reklama, da ne postanemo vasariste - to im je mislim poenta sad dok nemamo skupstinu da postave brze bolje da se naviknemo, pa posle da zaboravimo) - odoh predaleko, ali bas se radujem kazem da sve to prodje i zazivi. Moja porodica i ja smo zadovoljni i lepo nam je ovde, isto zelimo i vama.
Da li su vam rekli kad ocekujete useljenj u E lamelu ?Pa na primer sa moje strane, zadnje strane zgrade umesto ventilisane stavili su demit fasadu, sto svakako nije kul.
Imali smo priliku da vidimo fotke garaže posle nekih padavina što znači da hidroizolacija nije uradjena kako treba.
Ne znam kako je oko buke izmedju stanova ali takodje videh par komentara sa žalbama na istu, dobro više-manje ne podnosimo svi istu jačinu buke pa to mogu zanemariti.
Evo ja vama verujem, jer već živite tamo, nadam se da će biti sve lepše i lepše ali Galens po mom mišljenju je mogao ovo dosta bolje, s’obzirom da im je prvi projekat u Beogradu.
Ja sam vec odradio prijem stana, predati su mi ključevi.Da li su vam rekli kad ocekujete useljenj u E lamelu ?
Em sto ne smes, em sto i da smes, veruj ni ne mozes da zamislis. Srecno, zelim ti da imas pristojne ljude u okruzenju i sa bar 3gr kucnog, iskljucivo osnovnog vaspitanja.Ja tek treba da se uselim u Lamelu E, mada čitajući forum dodje mi da ostanem u staroj zgradi gde trenutno živim.
Fasada na pola fušeraj, hidroizolacija fušeraj, zvučna izolacija nula, šta će sve da izadje na videlo kad se kompleks u potpunosti useli ne smem ni da zamislim.
Хајде да се нашалимо до краја, па имате и бесплатно прање колаNama voda ne smeta u garazama, ni ispred, ulje od AMS takodje. Cak nas i raduje ta voda jer nas osvezi, pokupi fino i prasinu. Bas prija u ovim letnjim danima.Skroz nam je to ok. Nece nas potopiti. A zimi cemo imati besplatno klizaliste, sto je bas super. Malo guzvanjca i barica ispred garaze, pa ne letujemo ispred, samo se prodje.
Sto da mi smeta? Nismo te srece, kod nas suvo kao barut. Blagosloveni ste ako imate tu privilegiju. Bez 700 dinara nema pranja.Хајде да се нашалимо до краја, па имате и бесплатно прање кола