Maksimalna cena za standard stanove je bila 2.775 €/m2 sa pdv-om dok je za premium 2.955 €/m2 sa pdv-om (premium stanovi su uglavnom na povučenom spratu – VII)Kolika je bila cena u prvoj fazi, za nas neupućene? Hvala unapred.
Maksimalna cena za standard stanove je bila 2.775 €/m2 sa pdv-om dok je za premium 2.955 €/m2 sa pdv-om (premium stanovi su uglavnom na povučenom spratu – VII)Kolika je bila cena u prvoj fazi, za nas neupućene? Hvala unapred.
Dobar dan, mislila sam da sa ne oglasavam ali moram. Ja sam jedna od tih ljudi koja je rezervisala stan 23.2 i drzali su mi novac skoro 3 meseca. Ne samo sto su mi drzali novac za rezervaciju nego sam ja tri meseca cuvala novac za 20% ucesca kako je prvobitno bio dogovor. Par puta smo ih posecivali i sve vreme je bilo nista ne brinite za vas se nista ne menja. Onda me je 16.5 pozvala “ljubazna” direktorka projekta da me obavesti da se za nas nista nece promeniti ako odmah yplatimo celu sumu ili bar pola. Nisam dalje slusala ali sam od svog agenta kasnije cula da ako ne platim odmah bar pola cena ide 10% i jos 3% ako cu preko kredita. Posle ovoga nisam dalje slusala. Doduse vratili su mi novac od rezervacije u roku od dva dana. Ali su me “vozili” skoro puna tri meseca mada su cec pocetkom marta znali i objavili vise cene. Nemam dalji komentar. Zelim im sve najbolje i da rasprodaju sve stanoce po novoj ceni.Cuo sam da je ljudima koji su rezervisali stan po nizoj ceni receno da tu cenu mogu da dobiju samo kao kes kupci, sa nekom dosta agresivnom dinamikom isplate. Jel nekome receno nesto slicno?
Poštovanje svima.Jako neprofesionalno i zabrinjavajuce. Nadam se da ostali investitori u gradu nece prihvatiti tu praksu. Nisam siguran da ce im ostatak godine odrzati dobru pregovaracku poziciju za takvo izivljavanje.
Sta smo docekali, skoro 4k za Venizelisovu u soliteru u pretprodaji.Jesu. Samo su cene sad 3800.
Imao sam prilike da obidjem projekat
Teska istina. Ali ni 4k nije isto sto je bilo pre dve godine.Sta smo docekali, skoro 4k za Venizelisovu u soliteru u pretprodaji.
Kupovna moc je osetno pala u poslednjih godinu dana, plate nisu rasle, iz moje perspektive, rekao bih i vecine drugih ovih 4k je nedostiznije nego pre dve godine.Teska istina. Ali ni 4k nije isto sto je bilo pre dve godine.
Ne bih rekao. Plate su porasle zvanicno (lako proverljivo) i nezvanicno (npr. IT razbija).Kupovna moc je osetno pala u poslednjih godinu dana, plate nisu rasle, iz moje perspektive, rekao bih i vecine drugih ovih 4k je nedostiznije nego pre dve godine.
U kojoj sferi IT-a? Posto kod nas ljudi sve smatraju za "IT" iako konkretno i samo programiranje moze dijametralno da se razlikuje u zavisnosti od toga sta radisKad si mi vec tako objasnio a posto radim u IT vec nekih 25 god. dodje mi da kaparisem jedan, sada mi cena od 2775 koju su mi trazili pre tacno dve godine deluje komparativno u odnosu na ovih 3800 u soliteru, posto IT kazes razbija.
Iz prve ruke, moj komsija, nije "senior" u nekoj fancy firmi, vec obican JavaScript programer sa 10tak godina iskustva. Do prosle godine je zaradjivao 2-3k mesecno, ove godine lagano 5k. Ne bas u toj meri, ali slicno je sa svim zanatskim uslugama. To je samo jedna strana. Druga strana je pitanje sta mozete danas sa 4k, a sta je moglo pre 2 godine.Kad si mi vec tako objasnio a posto radim u IT vec nekih 25 god. dodje mi da kaparisem jedan, sada mi cena od 2775 koju su mi trazili pre tacno dve godine deluje komparativno u odnosu na ovih 3800 u soliteru, posto IT kazes razbija.
3550 pocetak 2022 godine lamela D6To je bila cena na pocetku, posle je porasla na 3200-3300 (za standard stanove) ako se ne varam