Uzegli Zejtin
Intermediate
Знајући психолошки профил наших гастарбајтера, а нарочито оних у Аустрији, може да буде и ћирилица са укомбинованим "зиљавим" словима - sh, tj, w... Рецимо, на пример - wабwадоw.
Ево са чиме има проблема:stf":3or34gzp je napisao(la):Фонт није савршен, али је систем ужас. Па колика је разлика између N и I? Па то нису чак ни слична слова. Фонт је лош ако замени 8 и В на пример, или 1 и I. Али да изоставља карактере, ниједан не прочита и меша тотално различита слова, то је већ мало шири проблем.
То што си приказао није фонт који је на таблицама. Знам, у правилнику је, али реалан фонт је више болдован од овог и квачице су залепљене за слова.Михаило":7t4lzj5a je napisao(la):Њиле, ови симптоми потпуно указују да није проблем у фонту, већ је у систему који "уме" да чита само стари фонт, и онда очекује само такав или сличан. Једноставно ОЦР је лоше програмиран
Једини проблем који би ОЦР могао да има са овим фонтом је између Č и Ć, D и Đ, I и 1 и то искључиво ако је лоша камера па да слика буде замућена или мале резолуције, или ако је возило предалеко. У свим осталим случајевима, добар ОЦР не би смео да направи грешку.
Wile E. Coyote":3b89v0na je napisao(la):Иначе, данас сам видео НОВЕ таблице BG 55-00 (или тако нешто, свакако је било 4 цифре и ниједно слово).
Wile E. Coyote":2ad084ck je napisao(la):Видех данас Тојоту IX-20 са налепницама емисије САТ и таблицама BG IX-20. Баш ме занима ко је платио таблице, да ли Тојота или РТС...