Издавање нових таблица ће започети одмах после Нове године, а то значи да ће се прва возила на улицама готово свих градова у Србији, са новим, модерним и европски заштићеним регистарским таблицама, појавити почетком 2009. године.
Slicno nesto su uradili i Makedonci ja mislim.JonnyUE":thbvwp0s je napisao(la):Na tablicama je ruzno ono sto ispod grba pise cirilicno БГ!
Samo u mozgovima pojedinih ljudi u Srbiji.Kartograf":1o7hr3co je napisao(la):Naravno, bez nepotrebnih i new-trash-fancy-gurajgdegodstigneš nacionalnih/regionalnih simbola, to je odavno prevaziđeno.
LOLVocar":3m834zfu je napisao(la):Samo u mozgovima pojedinih ljudi u Srbiji.Kartograf":3m834zfu je napisao(la):Naravno, bez nepotrebnih i new-trash-fancy-gurajgdegodstigneš nacionalnih/regionalnih simbola, to je odavno prevaziđeno.
Apsolutno sam za postojanje grba na tablici. I hvala Bogu, biće ga.
Slazem se, i mene interesuje. Ne znam jel neko odgovorio (i jesam li uopste pitao) je da li ce moci da se bira sta ce biti na tablici kao kod nas? Ovdje svako to uzima, cak ima i facebook grupa:boris73":2i3feh1t je napisao(la):ајде, давајте бре више те нове таблице, тко их први од чланова добави, нека их услика моментално!!