Šta je novo?

Nove registarske tablice

Dali krecu tablice poslje nove godine ? Imali kakvih novih informacija u vezi tog?

Srb-Rs-Cg-Rsk

Vest sa prethodne strane:

Издавање нових таблица ће започети одмах после Нове године, а то значи да ће се прва возила на улицама готово свих градова у Србији, са новим, модерним и европски заштићеним регистарским таблицама, појавити почетком 2009. године.

мени није јасно зашто се инсистирало на белој полеђини таблице... фонт ми је океј, баш некако делује грациозно...
немам појма...
добра ствар је и та "трећа таблица", верујем да ће она бити велика сметња крађи аутомобила, шверцу и сличним стварима...

Bela poledjina tablice je EU standard. Sve zemlje koje nemaju belu poledjinu i crna slova trenutno to menjaju: Madjarska, Francuska, UK se nesto ne da, Belgija itd...

аааа, тако дакле. онда ок.
баш једва чекам да видим како ће та нова таблица да легне на моју машину.

:cool:

S obzirom kakva smo drzava i kakvi ljudi rade u pojedinim strukama, po meni ove tablice mogu da prodju... Naravno da imam "mali" broj zamerki (font, pismo, grb, njihova kombinacija...), ali samo neka ih puste u promet posle toliko godina price i bicu jako, jako srecan...

A zbog cega je to ruzno? Zbog toga sto je cirilica u pitanju ili? Ja apsolutno podrzavam da na svim zvanicnim obelezjima stoji i cirilica.

Podrzavam i ja ali ako to ima smisla. Ono БГ ispod ocila deluje u najmanju ruku bezvezno.

стварно су могли боље да уклопе све то... имало би више смисла да је уместо четири оцила грб србије.

Nesto imam osjecaj da ih nece poceti izdava ni poslje nove godine . Hmm nebi valjalo ,onda bi skroz izgubio povjerenje u nadlezne ko sto vec i hubim .

SRB-RS-CG-RSK

Kartograf":1o7hr3co je napisao(la):
Naravno, bez nepotrebnih i new-trash-fancy-gurajgdegodstigneš nacionalnih/regionalnih simbola, to je odavno prevaziđeno.
Samo u mozgovima pojedinih ljudi u Srbiji.

Apsolutno sam za postojanje grba na tablici. I hvala Bogu, biće ga.

Kako znas da ce ga biti ? jel to ima nekih novih novosti ili jos uvjek ostaje u opciji samo stit i ocilo ?

SRB-RS-CG-SRK

Ma meni je stit i ocilo oduvek i bilo grb i znamenje Srbije. Ako nista drugo, ono je i centralni detalj postojeceg grba. Da je sreće, da smo odmah po uklanjanju petokrake imali ovakve tablice. A ova verzija koja je predstavljena u Somboru bi trebalo da bude i zvanična. I meni je ono ćirilično BG nepotrebno.

ајде, давајте бре више те нове таблице, тко их први од чланова добави, нека их услика моментално!! :vops:

Vocar":3m834zfu je napisao(la):
Kartograf":3m834zfu je napisao(la):
Naravno, bez nepotrebnih i new-trash-fancy-gurajgdegodstigneš nacionalnih/regionalnih simbola, to je odavno prevaziđeno.
Samo u mozgovima pojedinih ljudi u Srbiji.

Apsolutno sam za postojanje grba na tablici. I hvala Bogu, biće ga.
LOL

boris73":2i3feh1t je napisao(la):
ајде, давајте бре више те нове таблице, тко их први од чланова добави, нека их услика моментално!! :vops:
Slazem se, i mene interesuje. Ne znam jel neko odgovorio (i jesam li uopste pitao) je da li ce moci da se bira sta ce biti na tablici kao kod nas? Ovdje svako to uzima, cak ima i facebook grupa:

http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=95245815121&view=all

:lol:

Јој, немој то молим те :) Мени је то толико ружно и кичасто да ти не могу објаснити (то да се исписују имена на таблицама и те форе)...много је озбиљније и лепше нормални бројеви, по реду. :)

Slazem se, ali ponekad se moze vidjeti interesatne tablice :). Mada platis jednom 200 eura i imas sta oces na tablicu, nije to lose, sve dok se ne pise ĐOLE; NIDŽO i sl.

Najjača tablica je na Gundulićevom vencu i američka je, ali mi je krivo što ne stigoh da ju i ovekovečim: Citiram:

NJE-SRA

Neverovatno da dolazi i 2009ta godina a tablice se ne menjaju. :D :D :D :D :D :rant: :rant: :rant: :kafa: :kafa: :kafa:

Vrh