Ne moram da znam ništa o njemu, sve što treba da znam o njegovom životnom uspehu mogu da pročitam iz njegovih stavova.Čak i da zanemarimo da si napao forumaša o kom ne znaš ništa, već svoj stav baziraš na pretpostavkama, i da zamislimo da si u pravu - zar ti ta tvoja priča ne liči na onog malog Aleka iz Blokova, Glista su ga kao klinca zvali? Onog što dan radnog staža u životu nema, osim što je, kako tvrdi, neko vreme radio u nekakvo gvožđari u Londonu? Onog što je studirao prava šest godina, bio čak i solidan student, iako on sam i njemu bliski tvrde da je bio najbolji u istoriji fakulteta? Onog što mu je prvi stan poklonila država za vreme NATO bombardovanja, pa ga je ostavio pokojnoj prvoj supruzi i deci? Kaže da se posle preselio u garsonjeru koju su mu u Belvilu kupili mama i tata. Kaže isto da nema svoj auto, već da vozi staru Škodu koju mu je poklonio brat. Kad god nešto skupo obuče, veli nije njegovo, dala mu Suzi iz fundusa.
A ovo sve što pišeš za Vučića, zar to samo ne potvrđuje moj stav? Ne možeš da budeš nesposobni gologuzan, i da sad očekuješ da ćeš uspešno da vodiš državu. Drago mi je da se slažemo u tome.
A tog tipa sam napao jer mi je više pun kufer takvih koji nas drže u blatu gotovo ceo vek. Ti borci za socijalnu pravdu, ti koji bi samo da ruše, da određuju kako će se trošiti tuđe pare, protivnici bilo kakve inovacije i progresa. Da je sreće pa da se pokupe i odu u Severnu Koreju i uživaju, a da nas puste da živimo normalno.
Poslednja izmena: