Ne razumem cemu sad polemika oko estrade... pa da nije popularna nasa estrada kod domaceg stanovnistva kao muzicki pravac ona bi izumrla.
Na kraju dana i ljudi kojima se svidja taj zanr muzike je nas narod, nema potrebe sada za nekim izdizanjem i kritikovanjem ukusa ocigledno velikog dela nase populacije.
Ako je ovo iznad nesto sto bi 50% populacije bilo OK ili cak joj se svidjalo cemu onda zgrazavanje?
Sta vi kao niste slusali grand dok ste bili mladji ili se veselili na vencanjima dok pici neka pesma od Ane Nikolic / Cece / Seke Aleksic?
Nesto sumnjam da se slusao iskljucivo rok i klasicna muzika.

Nisam. Nikad. Sve i da jesam, kakve veze ima? Šta sad ti hoćeš da nas ubediš? I zašto se konstantno ovde vrše lični napadi na učesnike foruma?
Iznosi se lično mišljenje da je zgrada kič ili ako nije univerzalni kič i to stavimo u kategoriju ,,ukusi zu različiti", svakako je kič za Beograd i nije joj tu mesto nego negde gde je okružena peskom.
Na sve to imamo kontroverznog bizmismena tj.investitora, pa bi bilo jako zamimljivo kada bi se protreslo sve oko toga kako je stekao novac, kupio zemljište, dobio dozvole...
Šta je problem da se maksimalno digne buka oko svakog objekta? Da se tako radi, ne bi danas bili tu gde jesmo. Naročito oko ovih visokih koji dominiraju okolinom i pola grada ih vidi.
Da ja gradim, rekao bih - udrite po meni za sve pare. Znao bih da sam čist, a ako je estetika problem, slušao bih i unapredio.
Ne znam ni kakav je to argument da većina sluša Ženu od sultana pa da zato moramo podići spomenik toj pesmi. Valjda se struka pita i ljudi koji su se školovali za to, a ne glasa narod kako će koja zgrada izgledati.
Mada, nemam ništa ni protiv da glasa narod, za***ao bi se ti samo tako ako misliš da bi se glasalo za Ženu od sultana. To što se nešto protura kao trend, ne znači uopšte da narod to većinski voli.
Ako bi se narodu jasno predočilo sve oko ove zgrade i investitora, u Srbiji 2025. godine na referendumu bi ovaj projekat bio odbijen, siguran sam.