Ovaj forum jeste prso, realno. Mislim čast izuzecima.
Kad se gradio Skyline, i to na mestu gde ne treba, ljudi su slavili i veličali ga. Padali na pozadine, uuuuu vidi kula, uuuu sad smo ekonomska sila i svetska metropola, trt mrt...
Sad kad se gradi nova kulčina, u centru Novog Beograda gde i treba, sad se isti ti ljudi gnušaju i šokiraju.
Sad čekam 200 IQ postove koji će da mi pišu kako je Skyline jako drugačiji i mnogo bolji od ovoga što će Alta da gradi. Iako su realno i jedno i drugo tipične bezlične utilitarističke kulčine, koje mogu donekle skladno da izgledaju samo na Novom Beogradu i nigde više.
Ja već godinama pišem da Desna obala Save nije za kulčine i megalomani i kompleksaši sa BB me gledaju kao ludaka, dok dele sličice i postere Skylinea slikanog iz 300 uglova sa 300 pozicija kao da je poster Pamele Anderson iz 90ih. Isto tako, godinama pišem da su kulčine za Novi Beograd, i isti ljudi me na to gledaju kao ludaka.
Dakle, da sumiramo:
Skyline kulčina na brdu, u starom delu grada, okružena niskim i starim zgradama = remek delo
Alta kulčina, u ravnici, na prostranom NBG, okružena drugim modernim i/ili visokim zgradama = kičeraj i gušenje Beograda
Okej, Beobilde, okej... Kako god vi kažete.
Prsli ljudi načisto.