Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

Uvedene nove sankcije Rusiji​

Na meti dodatnih sankcija, koje su nastavak sankcija uvedenih 10. januara protiv ruskog energetskog sektora, nalaze se i podružnice Državne korporacije za atomsku energiju Rosatom.

Nastavlja se podanicki odnos izgleda ako mora od njih da trazi resenje. Samo mi njih da slucajno ne uvredimo. Smesno
Ako vam se ne gadi ovakav odnos sa rusijom nemate prava da pricate o odnosima sa drugim zemljama
Kakav odnos sa Rusijom? Onaj koji nam osigurava njihovu podršku teritorijalnom integritetu?
Naš odnos sa Rusijom nema nikakve negativne posledice.

Poslanički mentalitet je prihvatiti sve šta naši partneri koji uvode sankcije traže, bez ikakvog razmišljanja i dogovora, bez neprijateljske nacionalizacije.

Druže sve je to trgovina, opusti se. Kao šta je prodan Rusima za veto, tako će i zapadu za nesto drugo. Bitno je samo da se dobro proda a to je kvalitetniji život prosečnog Srbina.

ttf.png

Postojeće aplikacije rade - DriveGo i SNP, ali da - nema ih više u Apple Store-u. Imam nalog na Apple Store Srbija. Pogledacu na US nalogu, pošto imam i taj, mada nebitno, ako su tamo još uvek, obrisaće ih verovatno i odatle. Nema više plaćanja goriva preko QR code-a na pumpi.
Ne radi drive and go aplikacija, nego mora na kasi da se placa? Nadam se da poeni jos vaze, imam oko 7k dinara steta da propadnu...

Skok cena gasa u EU od kad su počeli sami sebi da seku granu na kojoj sede i lupaju sankcije (privatni i komercijalni korisnici)

natural_gas_prices_for_household.png

natural_gas_prices_for_non-household.png

Poslednja izmena:
Vrh