Upravo to. Mi se ponašamo ko neka prelepa devojka oko koje se svi otimaju, ali to naravno obično ispadne nezrelo kad je u pitanju svetska politika!
U svetu se mora boriti i pokati svojim delom i postupcima da ti je stalo do nečega. Ne možemo da budemo toliko razmaženi i da čekamo da se Rusi bore za nas,...prosto oni mogu da nam pomognu samo ako mi to želimo. Ako vide naše javne akcije i stavove. Ali ako mi ne znamo gde ćemo, sedimo na 2-3 stolice ili nešto treće, onda nema ništa od toga...niko se neće boriti umesto nas!
Pa valjda se i u životu zna da muškarac mora da ima m..a i da treba da preuzme određene akcije, i da rizikuje ako treba. Ništa u životu nije potaman. Osim ako nas ova nova trans ideologija nije totalno pomutila da ne znamo šta znači muško a šta žensko.
U svakom slučaju jedna od prvih Trumpovih odluka će biti da to razjasni
Čak i ako bi se prodali amerima (koji su nas bedno iz vazduha bombardovali plašeći se za svoje guz..e ne smejući da uđu kopneno!) i pokazali osnovno beskičmenjaštvo i poniznost, ako bi im išli 100% niz dlaku...jasno je da samo
budalama i korisnim idiotima nije jasno da bi nas ubrzo pogazili i ostavili sa najskupljim energentima da se grcamo tipa hoćeš - nećeš,...bili bi apsolutno hladni ali i veoma strastveni u trenucima kada bi nam nudili kredite...Jasno je da bi u tom bednom položaju mogli konačno i da propadnemo....možda izgubivši i državnost a verovatno i nacionalni identitet!
Konačno Trump voli hrabre šmekere a ne ulizice!
Sve jasno i racionalno izloženo, jedino što bi imali sasvim dovoljno goriva. Niko nama ne brani da uvozimo i cisternama ako želimo. Ali opet se vraćamo na veličinu Akcize, ako je smanjimo neće biti problema. Pošto imamo skupu državu od 700.000 službenika zato AV dramatizuje. Plaši se da će eventualno morati da smanji plate.
Tako da bi goriva bilo kao i do sada. Petrohemija, azotara i slična preduzeća bi se isto prilagodili