Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

Ja bih mnogo voleo da vidim platnu listu NIS-a, tj koga su sve "sponzorisali" i "donirali"

Verujem da bi tu bilo šokova za mnoge.

Nažalost teško da će do toga doći.

Ja bih mnogo voleo da vidim platnu listu NIS-a, tj koga su sve "sponzorisali" i "donirali"

Verujem da bi tu bilo šokova za mnoge.

Nažalost teško da će do toga doći.
Upravo zato neće biti ni nacionalizacije ni prodaje. Poslovne knjige će ostati crna kutija.
Ah shit, here we go again

Da, to je to. Kreće drama.

Upravo zato neće biti ni nacionalizacije ni prodaje. Poslovne knjige će ostati crna kutija.

Da, to je to. Kreće drama.
Interesantno mi je koliko si siguran u svoju procenu. Bez obzira o kakvim je diletantima rec, mislim da nece dozvoliti da drzava bankrotira uvodjenjem sankcija NBSu, jer bi to znacio njih kraj, a sem toga ugrozava i pljacku koju sprovode.

Moja neka procena je da su se diletanti nadali da ce uspeti da smuljaju obe strane ili da ce doci do dogovora izmedju njih i da, posto su izgubili na kocki, sad moraju da se vade kako znaju i umeju.

Od četvrtka nema G Drive dizela na NIS pumpi pored GP “Trbušnica” u Republici Srpskoj, BiH
IMG_2546.jpeg

Sipaj običan, onaj skuplji je ionako bajatiji jer duže stoji u tankovima jer se manje kupuje. Svakako 60 dinara po litru jeftinije nego preko mosta, a gorivo isto...

Vrh