Пантограф
Professional
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012.
- Pohvaljen
- 48.753
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=551819#p551819:9cic0hok je napisao(la):Bumbarevo brdo » 15 Jul 2018 11:46 am[/url]":9cic0hok]Ako uzmemo u obzir logicki zasnovane argumente da zeleznicu u centru niko nije ni ukinuo, vec da je zapravo samo premestena na saobracajno centralno mesto citavog grada, dolazimo do zakljucka da je celokupan tvoj post zamena teza. Bezobrazna ili ne, manje je bitno. Iako tada i ono kme-kme ne deluje nepristojno, ti si ipak (bar mi se cini) racionalniji i objektivniji od blizanca, pa je i kme-kme ovde suvisno i nepotrebno, a tamo je bilo selektivno i sa dobrim razlogom upotrebljeno.Пантограф":9cic0hok je napisao(la):...само крајња бу**** би укидала и метар железничке пруге на Коњарнику или на Петловом брду, а камоли у центру Београда.
Dobronameran savet: Braniti tudje argumente je skroz ok, a braniti tudju licnost, koja se na forumu sama kompromituje - to je vec malo degutantno. :wink: Makar to bio i blizanac.
Царе, ја брата немам, па тако ни близанца - имам само двојицу браће од тетке, и то не рођене.
Ако ме, међутим, питаш да ли поштујем инжењера Карла Полака - одговор је ДА, веома, јер је то, између осталог, човек који је сео на авион и довукао се из Холандије у Београд на дан, само да би протестовао за ствар у коју верује. А и због других ствари, укључујући комбинацију стручности, талента, способности логичког мишљења (човек је врхунски математичар), идеализма-срчаности и несклоности да се став и личност комформирају са одвратним и љигавим, што, у случају Србије, вреди више од милијарду долара.
А ставови по питању железнице у београдском метрополитену се нама двојици, у огромној мери, поклапају.
Чиме се инжењер Полак овде, како кажеш, "компромитовао" - не знам; питао сам у његовом крају, на Вождовцу, нису умели да ми кажу. Ако имаш неку информацију, подели је са нама.
Прва твоја реченица, оно што си болдовао ("zeleznicu u centru niko nije ni ukinuo, vec da je zapravo samo premestena na saobracajno centralno mesto citavog grada") представља потпуни сумрак логике, јер ја, наравно, нисам у претходном посту писао о Прокопу и Главној у односу "или-или", већ "и" ("и једно и друго"), сугерисавши да у актуелном саобраћајном и макроекономском тренутку онај ко укида пругу у центру јесте кр**** и магарац - макар постојало и сто Прокопа (тај Прокоп је, дабоме, рупетина какве нема, али да ја знам нема човека с пословном способношћу који предлаже да се она сада руши).