Ја нисам у Србији, али по ономе што сам сазнао из контакта са њима, "Бранитељи Београда" су мала тек основана организација, али су доста неорганизовани. Били су срећни што им се прикључило Удружење љубитеља железнице са својим транспарентом. Препознајете да је у питању исти транспарент од 16.марта. Свакако се желе окупити на истом месту и следеће суботе, овај пут мало организованије. Сматрају да то овај пут треба мало касније поподне, јер је много јако сунце лети, а тамо све ужарени асвалт и бетон. Дао сам им пар савета, где да купе парче платна већег формата по повољној цени и слично.
Иначе, како знам да ову тему читају људи које су годинама чланови форума, а које сам увредио, јавно се извињавам, и признајем своју грешку! Сетите се да сам својевремено жестоко бранио концепт "лаки метро", и да за разлику од случаја Железничке станице Београд, подршку нисам имао за те ставове од других форумаша! Али, никада у то време расправа није имала вишак тешких речи и увреда. Зашто? Ботова типа 1 (конструкција коментара почиње идејом власт је у праву, смислите сами зашто) је све мање, а све више оних чији је циљ да се или други међу собом посвађају, или да дискусија делује толико вулгарно да пристојан човек престане да пише и прати.
Сам Игор је јако тврдоглав, а ја сам му толико пута предлагао више модератора! Но добро, ако мисли да може све сам, у реду. На ФБ групи Удружења љубитеља железнице смо по први пут у историји групе имали напад ботова, који смо исконтролисали. Међутим, прекјуче је нагло опала посећеност групе, зато што је чак и мени, који више од пола свог ФБ времена проводим на истој онемогућено да приђем групи једним кликом! Има ту преко друштвених мрежа тешких муљачина. Будите опрезни, друштвене мреже нису тако слободан медиј како нам се чини.