Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

Najsmešnije u celoj priči je što će samo Mali biti pušten niz vodu. Ona ljiga Vesić će preživeti u jednom komadu, Vučić ostaje nedodirljiv...
Pa vi vidite kako ćete da glasate u aprilu.

Šabić kaznio Tužilaštvo zbog Savamale:
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić novčano je kaznio Više javno tužilaštvo u Beogradu, zbog toga što nije postupilo po njegovom nalogu u slučaju Savamala.
Link

Kad Šabiću ističe mandat?
Ajd da tipujemo ko bi mu bio podoban naslednik na funkciji poverenika. Siniša Mali?

Vulin? 100 ljudi 100 ćudi, 1 Vulin 200 ljudi :mrgreen:

Mislim da je logično da na to mesto bude postavljen najmlađi doktor pravnih nauka u istoriji Srbije koji je i politički otac aktuelnog premijera i kandidata za predsednika Republike.

Bila bi to scena za sva vremena :D

17264514_785354131642094_1519031027620163148_n.jpg

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uF7qylLtkvE[/youtube]

Jovo Bakic.

Majstor fotografije na delu, Dragoljub Zamurović i „Razotkrivanje zločina”:

Zinulo im dupe da me prostite za fotelje, za par godina vesti će biti
tipa koalicjija ne davimo Beograd i SNS ili SPS. Kako god smatrajte da su
vođe te inicijative siturani za ceo život. Uostalom, kao i akteri SNS-a i ostalih
stranaka.

A ti narode lupaj u prazne lonce.

Puna podrška! Ovo je naš grad a ne privatna svojina Vučića i Malog.

Time su pokazali svoje pravo lice, a to je da su od samog pocetka politicka organizacija. Jedina razlika je sto njih finansira zapad i antisrpski lobi.
Jednog dana ce mnogi koji sada podrzavaju ,,Ne davimo Beograd'' shvatiti da su bili zestoko izmanipulisani i da su tako nanosili stetu sopstvenoj drzavi.

Svi koji imaju negativan stav o BNV imaju zato sto je to neko planski smislio i zestoko platio. Ja ipak vise verujem svojim ocima nego nametnutom stavu, dovoljno je pogledati sta se nekada nalazilo na prostoru BNV i kako vec sad izgleda.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=450980#p450980:27djajij je napisao(la):
Max15 » Pet Maj 12, 2017 5:50 pm[/url]":27djajij]Jedina razlika je sto njih finansira zapad i antisrpski lobi.

Svi koji imaju negativan stav o BNV imaju zato sto je to neko planski smislio i zestoko platio.
A gde je Soros, judo-masonski lobi, LGBT lobi? Nemoj da izostavljas. Inace ako je tacno sto pricaju da je AV nemacki covek i kad vidimo kako se odnosi prema EU a kako prema Rusiji (na moju radost bar oko toga) bice pre da je Patkica finansirana od strane Rusa da ruse AV a ne zapada. :?:
Prisredi malo te beleske. Zastarele su ti.

Zasto bi bili izmanipulisani...prosto svako punoletan i iole sa mozgom nece glasati za njih. Iako ih podrzavam u borbi protiv lopovluka u SA mislim da nisu kapacitet za Gradsku vlast.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=450995#p450995:bsg1ym7f je napisao(la):
Bulbulderac17 » 12 May 2017 07:23 pm[/url]":bsg1ym7f]Zasto bi bili izmanipulisani...prosto svako punoletan i iole sa mozgom nece glasati za njih. Iako ih podrzavam u borbi protiv lopovluka u SA mislim da nisu kapacitet za Gradsku vlast.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Realan komentar, i pravo zapazanje +1 :kk:

Ako ćemo realno, pre će oni uraditi nešto u nekoj opštini nego stranački poslušnici koji ne umeju da urade ništa bez svog vođe.

Kada naše stranke (skoro sve) ne bi toliko zavisile samo od svojih predsednika, bile bi mnogo korisnije na lokalu. Ali kod nas stranke ne trpe više ljudi koji nešto rade i odmah dolazi do cepanja.

Isto tako i Beli je mnogo korisniji u Mladenovcu nego u Beogradu ili Srbiji i bilo bi idealno da svaka opština / grad u Srbiji ima takvu neku novu grupu građana

Cudan smo mi narod. Kukamo da nema za koga da se glasa a onda svakog ko se ukljuci u politiku a priori proglasimo lopovom.

Vrh