Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

Dobrica i Pajtic bili zajedno na paradi. Iznenadjeni?
 
loyola":2cr6e9b6 je napisao(la):
Naravno da vodja drzi svoje dzukele na lancu, navijace Zvezde, Partizana i Rada, sve nacose i ostale fasiste. Do ne bude trebalo drugacije.
Zato je i javno izjavio da ne moze drzava da se izbori sa njima, zar to nije poraz?
 
Kao i Sinisa Mali, Tasovac, Brnabic... sta si tacno hteo da kazes sa ovim glupim postom...?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Sistem te laze? A ne to je hipsterska pesma
 
Parada je početak puta bez povratka. Jasno je šta je inicijativa izabrala i to je u potpunosti njihovo pravo. Videćemo već 29tog kako će se to odraziti na podršku na protestu.
 
Dobrica bio na sve tri ovogodisnje parade vojnoj porodicnoj i ovoj zadnjoj
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=406579#p406579:2hkvdrnq je napisao(la):
astrodule » Juče, , 17:23[/url]":2hkvdrnq]Kao i Nataša Bekvalac i Mirjana Karanović - zaključak?
Letovale su na ostrvu Lezbos?
 
@Drakce
Наравно да нису сви људи у странкама исти. Неки су у исте ушли из идеала, ентузијазма, неки из личне користи, неки због притиска околине, неки из страсти за препуцавањима... За то има много мотива, као и мотиви да неко буде у неком удружењу грађана, групи навијача, буде металац/металка, хипстер/хипстерка итд. Ту се поставља питање на који начин се поставља, да ли је део масе која клима главом, да ли има фокус само на неке конкретне проблеме у свом крају или својој струци, или жели да буде ватрени страначки ратник. Сам СТФ је почео као ентузијаста, који је учлањење нашао као решење за локалне проблеме које нико не решава. Сви кажу да треба да се крећи, а нико да узме четку, СТФ узме четку, одлично! Међутим, временом је постао управо ватрени војник система против каквог сам и ја, и многи други, и од кога и моји истомишљеници и ја имамо велике конкретне штете.

Са те стране, на овом форуму сам супротстављана страна докле год уредници форума то допуштају.

@Milanche
Од спиновања, и хушкања линч руље од стране СТФ на теми о Петловом брду, са СТФ-ом сам у "форумашком хладном рату". Докле год уредници форума то допуштају. Позивање на лични морал у јавном простору произилази из СТФ-овог позивања на лични морал када сам ја у питању, такође у јавном простору. Сматрај то као сукоб два система вредности, који није ништа необично ни у најдемократскијем и најтолерантнијем друштву.

Уосталом, и ја сам сам врло близу повлачења из грађанских борби, јер године к... пролазе. Када треба да оснивам породицу, са 45 година? Највећи део младости сам изгубио због окружења превара, од оних да је званична школа важна за озбиљан и цењен посао па надаље. Од мене се очекује да будем вођа једног дела друштвених промена, а то не може неко ко свој лични живот није довео у ред, за почетак.

Ни представници "Не давимо Београд" нису сређени сами са собом довољно да би били носиоци неких озбиљнијих друштвених промена. Скандал са фантомкамо им је била срећа, и велики ветар у леђа, али они сами се нису показали довољно спремни да тиме у већој мери координишу (премда, ипак, успели су да искординишу да нема већих испада и грешака у деловању). Од више слабости, највећа им је недостатак програмске платформе, са јасним и релевантним циљевима.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=406841#p406841:3rj75m6z je napisao(la):
Karlo del Ponte » 20 Sep 2016 10:59 pm[/url]":3rj75m6z]Наравно да нису сви људи у странкама исти. Неки су у исте ушли из идеала, ентузијазма, неки из личне користи, неки због притиска околине, неки из страсти за препуцавањима...

Ma šta kažeš? Pritisak okoline? Strast za prepucavanjima?
A ja mislio da je zbog državnog posla...
 
14192758_671545823022926_4002968787851734845_n.jpg
 
@Karlo, ok, ne znam za taj vas raniji sukob, nisam ispratio. Ali ako je vec on koristio takve stvari, ti pokazi da si iznad toga ;) A svoje vreme i energiju trosi na na osobe i stvari koji su ti bitni ;)
 
Počeli su da se pojavljuju javne ličnosti koje podržavaju protest, a to može značiti samo veću masovnost ubuduće (Nikola Đuričko, Duda Ivković, Bane Trifunović...)

Samo da se odupru opoziciji čije će se vođe sigurno pojaviti u četvrtak (da bi bile viđene).
 
Od kad su bili na paradi neke ljude nece videti vise na protestu. Jos su sam neke levicarske sljamove po Vojvodini skupili za ovaj sad protest.
 
Чини ми се да сам га видео на неком промо видеу еврофанатичних квислинга. Не знам тачно која је НВО, није ни битно све су на исти калуп. Надам се да је свестан у ком је правцу кренуо, после неће бити назад.
 
Подмладак СНС је и хотел Славија узурпирао, па може да качи поруке са прозора ресторана.
 
Zalosno je sto mora NVo da bi se neki porket napravio, gde su pravi gradjanski pokreti.. Nema sta, otisli smo u.....
 
значи ја не верујем какви су то идиоти. нашли да протестују у сред шпица??? зар нису могли да помере на 8?
 
Tesko da je spic u 7 sati uvece. Sam protest je zavrsen u 9. Mislim da nije realno da protest traje duze u noc od toga.

Sto se Vukse tice, decku svaka cast. Za 5 minuta govora je rekao vise nego neki za celu svoju politicku karijeru.
 
Vrh