JohnnyLee":2h9ju02y je napisao(la):
значи ја не верујем какви су то идиоти. нашли да протестују у сред шпица??? зар нису могли да помере на 8?
Живиш у великом граду, и мора да прихватиш да је то и привилегија и жртва. Велики град не би био велики да нема масовна дешавања и то на улицама. Да се којим чудом изгради друмски тунел Топчидер - Прокоп - Цвијићева - Панчевачки мост са везама са поменутим локацијама, опет би манифестације ограничавале у великој мери и јавни саобраћај, и кретања приватним возилима.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=408213#p408213:2h9ju02y je napisao(la):
Delija » 29 Sep 2016 07:23 pm[/url]":2h9ju02y]Чини ми се да сам га видео на неком промо видеу еврофанатичних квислинга. Не знам тачно која је НВО, није ни битно све су на исти калуп. Надам се да је свестан у ком је правцу кренуо, после неће бити назад.
Није ни разумно ни коректно давати такве епитете напамет онима који су организовали ове демонстрације, или учествовали у истима.
Једини здрав однос према великим политичким силама је да прихватимо да смо мала земља, и нагодимо се за данак који им плаћамо ради одбране што већег дела својих интереса. Да то буде јавно, и да се држимо политике, што не поништава већ само знатно смањује ризик да се велика политичка сила неће држати договора. Не треба имати илузију да би нас источно сунце тобоже боље грејало, али ни боље.
Завере не постоје од стране великих, велике силе уопште не крију своје интересе. Захваљујући кабловској телевизији и интернету, све најважније је сада доступно на званичним каналима информисања великих политичких сила. Потребно је само знање страних језика, вештина претраге и стрпљење да се погледа и прочита нешто што има милионе читања и прегледа.
Уосталом, нема логичног објашњења да којекаква западна завереничка група тобоже организује и финансира овакве протесте, и да би они тобоже дестабилизовали Србију и срушили Вучића.
- Никада у новијој историји Србије није био владар који је био толики полтрон званичној западној политици.
- Трошкови демонстрација су ситница, заснивају се на писању ситних пројеката, од којих неће претерано зарадити ни сами организатори истих, НВО-овци оболели од пројектитиса.
- А код нас је све тако лепо и сјајно у држави, и сви су толико задовољни, да је некога потребно платити да изађе на улице?
- Иоле лукавој власти овакви протести одговарају, као нека врста социјалног вентила, и начин да се створи атмосфера завади па владај.
- Зна се против чега су, не зна се за шта су. Противник који не зна шта хоће и није озбиљан противник. То је било и 5. октобра, па зато и није дошло до суштинских промена.