Archangel
Higher intermediate
jel smem da dam jedan primer ? Eto barake koje su bile duž Trećeg bulevara, sada tamo imamo neke komercijalne objekte
Ima puno ljudi koji su došli u ovaj grad i vole ga mnogo više nego neki od nas beograđana.Nemoj diskriminisati veliki deo stanovništva samo zato što nisu rođeni ovde.Uostalom mi kao građani metropole moramo biti otvorenih pogleda za sve i svako je dobrodošao u naš lepi grad.nebojsa.70a":3de3zl9t je napisao(la):Pitanje za SALLEXA - sta mislis koliko tih "nadleznih" koji dobrim delom uticu na izgled ovog grada je uopste rodjeno u ovom gradu?! Kako mislis da ga voli ako je dosao iz pizdovaca i slicnih "urbanih" krajeva? Normalno i prirodno je da ovaj grad nedozivljava kako ga dozivljavamo mi, rodjeni Beogradjani i tu im netreba zameriti, bas naprotiv. Nasa nesreca i glupost je sto takvi likovi dolaze na pozicije na kojima im mesto nije, a zna se kako tamo dolaze, starim uspesnim receptima iz devedesetih.
Ali najgore od svega je sto i medju "nama" ima onih koji bi da sve stoji u mestu, da se nista nemenja i kojima je okrecen dom zdravlja, nove ljuljaske za decu u obliznjem parkicu i novi MAXI u kraju vrhunski urbanizam i sve sto ovaj grad treba da ima! (par kladionica se naravno takodje podrazumeva).
Pa to nije bitno ko je rođen u Beogradu a ko ne, što se tiče nekih pozicija. Mogu i ljudi koji su "došljaci" da vole ovaj grad isto onoliko koliko ga i ja volim. Ovde me ne zanima ko je odakle već to da je tim ljudima na pozicijama važan samo profit, i da pokreću uglavnom one projekte koji se mogu završiti u toku njihovih mandata, a da ih dugoročni projekti ne zanimaju. I da se opet vratim na tvrdnju, npr ja sam živeo van Beograda dve godine i voleo sam taj grad isto onoliko koliko i Beograd, i sigurno isto onoliko kao i građani koji su se rodili u njemu, barem ja tako smatram. Sve je pitanje svesti ljudi. Na primer jedna žena za koju smatram da obožava Beograd i da bi mnogo uradila u njemu a nije rođena tu je Biljana Srbljanović, tako da ta tvrdnja pada u vodu. Uglavnom na kraju ja i imam neku tvrdnju a to je da bi čovek i bio političar mora da ima neku želju za vladanjem, upravljanjem i novcem, dok mi koji iskreno volimo nešto i želeli bi da poboljšamo nešto nemamo dovoljno stimulacije i volje da se borimo za neke pozicije. Tu je uglavnom glavni cilj novac i moć a ne želja za promenom.nebojsa.70a":w977uy0w je napisao(la):Pitanje za SALLEXA - sta mislis koliko tih "nadleznih" koji dobrim delom uticu na izgled ovog grada je uopste rodjeno u ovom gradu?! Kako mislis da ga voli ako je dosao iz pizdovaca i slicnih "urbanih" krajeva? Normalno i prirodno je da ovaj grad nedozivljava kako ga dozivljavamo mi, rodjeni Beogradjani i tu im netreba zameriti, bas naprotiv. Nasa nesreca i glupost je sto takvi likovi dolaze na pozicije na kojima im mesto nije, a zna se kako tamo dolaze, starim uspesnim receptima iz devedesetih.
Ali najgore od svega je sto i medju "nama" ima onih koji bi da sve stoji u mestu, da se nista nemenja i kojima je okrecen dom zdravlja, nove ljuljaske za decu u obliznjem parkicu i novi MAXI u kraju vrhunski urbanizam i sve sto ovaj grad treba da ima! (par kladionica se naravno takodje podrazumeva).
Da li je ova informacija jos uvek vazeca? :/Homer Jay":1nka0b25 je napisao(la):Objavljeno je uz vest za Blok 26 da Napred trazi novog suinvestitora za Campus 41, nakon sto je austrijska Signa odustala. Projekat je spreman i nema zasad ni govora o odustajanju, ali je, kao i vecina ostalih, na stend-baju dok SEKa malo ne popusti.
cepidlako... pusti decu da se izražavaju kako im je volja.Homer Jay":1qw5x9z1 je napisao(la):Tako da je "dobiti" malko pogresan termin.