TranspoWarrior
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.02.2014.
- Pohvaljen
- 218
Na ulasku u zonu placanja, smer Bg-Nis, na svih 9 traka je predvidjeno i uzimanje kartica i ENP citac koji otvara rampu. Nisu ostavljene trake samo sa ENP posto vreme zadrzavanja (za potrebe projektovanja) pri uzimanju kartice nije znacajno vece od ENP ocitavanja. Na izlasku, svaka traka koja ima kucicu sa covekom je opremljena i ENP-om, a projektnom su predvidjene i dve trake bez kucice, iskljucivo za ENP citacima.
Nema razloga da svako ko putuje cesce od jednom godisnje APom nema taj tag. Bez uvrede prema ljudima koji rade na naplatnim stanicama, ali zaista nema potrebe da se trose pare na 15 plata, ako moze na 5. Problem je definitivno u nadleznima koji moraju malo da se trgnu, pojednostave i populariziju sve to. Cetiri puta sam morao da odem do AMSSa i gubim vreme da bih konacno kupio taj uredjaj. 4. Umesto da mi je stiglo postom.
Nema razloga da svako ko putuje cesce od jednom godisnje APom nema taj tag. Bez uvrede prema ljudima koji rade na naplatnim stanicama, ali zaista nema potrebe da se trose pare na 15 plata, ako moze na 5. Problem je definitivno u nadleznima koji moraju malo da se trgnu, pojednostave i populariziju sve to. Cetiri puta sam morao da odem do AMSSa i gubim vreme da bih konacno kupio taj uredjaj. 4. Umesto da mi je stiglo postom.