Pisalo je da OD 30.08. počinje integracija sistemaIzgleda da nema ništa od kolektivnog prelaska enPay korisnika na OB, bar ne do 30.8. kako je najavljeno!??
Poštovani, Od današnjeg dana možete aktivirati pristup OPEN BALKAN platformi za korišćenje vaših postojećih ENPAY POSTPAID TAG uređaja i za druge države osim Srbija – aktivne članice OPEN BALKAN platforme. Trenutno je aktivna Severna Makedonija a uskoro se očekuju i druge zemlje iz regiona – HRV, CG, BIH, GR |
|
Ukoliko želite da aktivirate vaš ENPAY POSTPAID TAG uređaj na OPEN BALKAN platformu, potrebno da na email openbalkan@allyes.global dostavite ZAHTEV ZA AKTIVIRANJEM OPEN BALKAN sa sledećim podacima:
Od trenutka kada nam pošaljete zahtev za pristup OPEN BALKAN platformi biće potrebno određeno vreme da se serijski brojevi unesu na OPEN BALKAN platformu. Kada završimo import podataka od nas ćete dobiti email potvrde da možete otvoriti nalog na OPEN BALKAN platformi i povezati vašu platnu kartice. Povezivanjem platne kartice kompletirali ste onbording za odabranu državu u sistemu OPEN BALKAN. Kada se i ostale države budu aktivirale na OPEN BALKAN platformu tada će vam biti omogućeno da i sa njima povežete vaš TAG odnosno vašu platnu karticu. Proces povezivanja platne kartice biće potreban za svaku državu pojedinačno. Sve putarine koje budete imali u državama članicama OPEN BALKAN-a sa kojima ste povezali vaše ENPAY TAG uređaje, biće vam direktno naplaćene sa vaše kartice 24h od trenutka prolaska. ALLYES / ENPay će nastaviti da bude vaš provjader za sve prolaske u Srbiji i nastaviće da vas zadužuje za prolaske 2 puta mesečno (okvirno 1. i 15. u mesecu) Pravna lica funckionišu identično kao i Fizička lica – korišćenje TAG uređaja u roaming-u je moguće isključivo plaćanjem biznis karticom. Srećan put žele vam ENPay i Open Balkan! |
Meni stigao, konačno. Naručen u junu, stigao kraj avgusta.Da li se nekome desilo da je platio carinu za grčki TAG? Tek danas su mi odgovorili na zahtev za njihov TAG koji sam poslao još u Junu, mada sad nisam siguran ni da će mi trebati ako ovaj OB proradi kako treba.
Evo i povratka. Dakle dva puta su mu skinuli novac pri dolasku. Naplatna rampa Romanovce. Kaze ima prava da se zali, pise mejl ali mislim da to nece raditi.Prodjoh juce kroz Makedoniju pa da napisem koju. Tag sam prekonfigurisao u Krusevcu u AMSS. Par minuta. Kasnije sve na telefonu, skenirao kod.....na tagu je bilo nesto para i rekose da ce se to vremenom prebaciti na racun. Sredio kod nas, sredio karticu za Makedoniju,...na naplatnim rampama dok sam prolazio kroz Srbiju mislio sam da ce se novac skidati odmah sa racuna, ali evo jos uvek nije skinut. Tako je bilo i u Makedoniji. Kako smo isli sa dva automobila, na prvoj naplatnoj rampi rampa nije htela da se podigne a uredno se cuo zvuk iz taga. Kaze ovaj na rampi da se auto vrati u rikverc pa da prodje na drugu rampu gde ima oznaka za tag. Posle toga je sve bilo ok. E sad, ne znam dal je dva puta skinut novac ili ne. Moram da vidim sa ovim sto smo isli zajedno. Kakvo mu je stanje na racunu. Kazem, na dalje sve je bilo ok.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Poslao u petak oko 17h, još uvek nema odgovoraKoliko brzo ste posle prijave ENPay dobili povratni mail sa linkom za prijavu na OB?
Ja sam pisao mejl žalbe za neku naplatu i bilo je potvrdno, i dobio sam kredit na račun.Kaze ima prava da se zali, pise mejl ali mislim da to nece raditi.