Evo vesti iz Hrvatske: HACtag sam konfigurisao i za naplatu cestarine BINA Istra. Sve traje 10 minuta a tag sada zadužuje dva različita računa, jedan za HAC a drugi za BINA Istra. Imaju nekakva 3 paketa od kojih je jedan sličan kao naš ENPay (sada i Open Balkan), tj. direktno zadužuje platnu karticu, a druga dva su na dopunu koja funkcioniše i online. Popusti su različiti, a ja sam uzeo ovaj od 10%. Ima objašnjeno na sajtu ko želi detalje.
Inače, prodajna mesta su im na čeonim rampama Učka, Pula i Umag. To je malo bezveze, jer morate da zaustavite auto ili na parkingu kada je prodajno mesto na vašoj strani ili s druge strane, kada morate da prelazite preko auto-puta (naravno nezakonita varijanta, ali ja sam rizikovao). Račun od momenta apliciranja postaje aktivan za 10 minuta, tako da morate imati i to na umu.
Moj paket podrazumeva 10% popusta.
Inače, prodajna mesta su im na čeonim rampama Učka, Pula i Umag. To je malo bezveze, jer morate da zaustavite auto ili na parkingu kada je prodajno mesto na vašoj strani ili s druge strane, kada morate da prelazite preko auto-puta (naravno nezakonita varijanta, ali ja sam rizikovao). Račun od momenta apliciranja postaje aktivan za 10 minuta, tako da morate imati i to na umu.
Moj paket podrazumeva 10% popusta.
Poslednja izmena: